В мене Добло-Максі. Хочу полку в багажник, але не впевнений в існуванні масі. Вирішив робити сам. Як варіант можна шторку, ролет (не знаю, як правильно). Порадьте з якого авто можна використати за розмірами 1м 10см довжини і 1.15-1.20 ширини. ДЯКУЮ
В мене Добло-Максі. Хочу полку в багажник, але не впевнений в існуванні масі. Вирішив робити сам. Як варіант можна шторку, ролет (не знаю, як правильно). Порадьте з якого авто можна використати за розмірами 1м 10см довжини і 1.15-1.20 ширини. ДЯКУЮ
Для мене це дорого. Буду робити сам з фанери або ОСБ. Думав в саморобні боковини приспособити полку-ролет з якогось авто, яка б підходила за розмірами.
Будьласка, в кого Максі грузовий і не обшитий (обклеєний) багажник, сфоткайте бочини з середини біля колісних арок на предмет штатних отворів з різьбою. В мене перероблене авто і обклеєний багажник, а свердлить не охота.
на форумі була тема по виготовленню полок з розмірами . дивіться форум _________________ Україна,Рідний край,
Поле, річка,Синій гай.
Любо стежкою іти –
Тут живемо я і ти!
на форумі була тема по виготовленню полок з розмірами . дивіться форум
Бачив. Полка ціла і на короткого (дякую Автору - запозичив /не мірявши/ габаритні розміри по ширині /в мене вийшла ширша/ дякуємо китайським рулеткам). Мені потрібна гармошка і на довгого.
Будьласка, в кого Максі грузовий і не обшитий (обклеєний) багажник, сфоткайте бочини з середини біля колісних арок на предмет штатних отворів з різьбою. В мене перероблене авто і обклеєний багажник, а свердлить не охота.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме