Возраст: 51 Знак зодиака: Зарегистрирован: 01.06.2013 Сообщения: 314 Откуда: Украина
Добавлено: Чт Дек 19, 2013 00:20 Заголовок сообщения: Подключение ПТФ в машины с 2007 г\в
Мужики! Вот 2 файла как подключить ПТФ-ки для машин с 2007 г\в
Один - у кого есть проводка
Второй - у кого нет проводки.
За все это - респект и уважуха товарищу kens-ren с drive2.ru
Спасибо ему за помощь!
если б имел эти документы сначала - себе бы делал - как положено , а так сделал "самопал" - весна придет - буду переделывать.
http://files.mail.ru/A129F047BDAC43E291558AAAB85A34FB http://files.mail.ru/EB85E13A453F4F0BA12A5412F42805C2
модераторы! - не сочтите за спам - информации такой действительно нет пока.
Сьогодні був на діагностиці. Сказали що все нормально (генератор, ремінь, комп тощо), зарядка на АКБ іде хороша. Датчик АКБ вже не горить, сам погас по дорозі на СТО... _________________ drive2.ru
Може хто підкаже? Хочу поставити ПТФ (по інструкції, що розташована по вище наведеному посиланні), але в мене не було і нема проводки. Можливо хто докупляв собі проводку, чи робив її сам?
Буду дуже вдячний за підказку де таку купити або, що конретно потрібно купити (тип, назва розємів, площа поперечного розрізу, довжина кабеля) для її виготовлення.
Цікавився цим питанням. На екзисті запропонували таку проводку як на фото за 560 грн. під замовлення. Поки що шукаю альтернативу... _________________ drive2.ru
Я взяв DEPO, світять нормально. Проводка була штатна, без інструкцій допетрав як всановити, ну і після встановлення їздив до офіціалів щоб в "мозгах" включили опцію. Все працює. Правда з якогось дива на одній туманці скло тріснуло після довгої поїздки з вкл ПТФ (була завіруха й проїхав з ними біля 100км) - не знаю від чого або камінець (сколу від камня немає) або різниця температури. _________________ DRIVE2.RU
Може хто підкаже? Хочу поставити ПТФ (по інструкції, що розташована по вище наведеному посиланні), але в мене не було і нема проводки. Можливо хто докупляв собі проводку, чи робив її сам?
Буду дуже вдячний за підказку де таку купити або, що конретно потрібно купити (тип, назва розємів, площа поперечного розрізу, довжина кабеля) для її виготовлення.
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 27.02.2014 Сообщения: 5 Откуда: Ternopil
Добавлено: Пт Мар 07, 2014 16:57 Заголовок сообщения:
Може хто ставив ПТФ та підключав проводку по інструкції що в першоу пості, щось неможу розібратись, вмене авто 2010р, 1.6хді, якй принцип роботи цього всього?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме