вітаю всіх форумчан !!! хочу розказати свою історію, обірвало ланцюг - свідомо не міняв, думав якось пронесе(пробіг 230т)... спочатку думав що компютер накрився - діагностика показала що ланцюг ! На щястя нічого не погнуло та не зламало - поміняли сальники, пошліфували головку. складали самі - все коштувало приблизно 3500грн так що міняйте ланцюг - хто ще неміняв
вітаю всіх форумчан !!! хочу розказати свою історію, обірвало ланцюг - свідомо не міняв, думав якось пронесе(пробіг 230т)... спочатку думав що компютер накрився - діагностика показала що ланцюг ! На щястя нічого не погнуло та не зламало - поміняли сальники, пошліфували головку. складали самі - все коштувало приблизно 3500грн так що міняйте ланцюг - хто ще неміняв
І що,жодного клапана не погнуло,коромисла не побило?А шліфував голову для чого?
Я купував багато добликів1.3 в европі з проскоченим і порваним ланцюгом. пробіги були різні від 130 до 250тис. переважно проблема стаеться біля 200тис. порбігу. в деяких мінявся тільки цеп , в деяких декілька рокерівв Польші нові беру по 2.5Е. одного разу був тріснутий розпредвал випускний (100дол. б.у). купляю комплект для заміни ГРМ за 50дол. по пошті замовляю десь біля Лодзі (пол). виробник INNA - ними комплектуеться опель комбо 1.3 на заводі . а машинки з пробігом 350тис ніколи не купував ,як там вище було написано!, навіщо робити погану рекламу 1.3мотору після скручування спідометра. Нехай з таким великим пробігом відправляють в африку. Але подумати логічно,поміняти там цеп дорого і економічно- невигідно, от вони доїзджають200тис, доки не порветься а далі на Україну.
я думаю, що причина затягування з заміною для більшості криється в відсутності впевненості в кваліфікації майстра. Зараз шукаю для себе спєца у Львові - майже ніхто ще не міняв (але тіпа берутьс за любу роботу, тільки заплати), другі робили вже (але чи правда це чи ні!?). Великий діапазон цін за роботу - одні хочуть 659 грн, другі 1500. Зразу думаєш - бере дешево - халтурить, бере дорого халтурить за великі гроші!!!))) Чому так думаю - дуже багато відгуків про погану роботу двигуна після заміни цепки - шумить, гудить, часто пишуть що і не завелась одразу... _________________ Дороги насправді не ремонтують, а лише переміщають дорожні ями, щоб водієві було їх важче запам'ятати!
В декількох машинах міняли все крім зірочок.На зірочках вироботкі майже нема.
Це небажано. Немає сенсу міняючи ланцюг не міняти зірочки. Оскільки "виработки майже нема" а вона є і новий ланцюг майже одразу зношується під старі зірочки.
В декількох машинах міняли все крім зірочок.На зірочках вироботкі майже нема.
Це небажано. Немає сенсу міняючи ланцюг не міняти зірочки. Оскільки "виработки майже нема" а вона є і новий ланцюг майже одразу зношується під старі зірочки.
Колись робив так і на ВАЗах та москалях,свій термін вихожували.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме