Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.06.2013 Сообщения: 3035 Откуда: Киев
Добавлено: Ср Окт 30, 2013 09:19 Заголовок сообщения: Сторонній звук в підвісці
Нетак давно міняв рульву тягу, здається до цього цих стуків небуло, а зараз при їзді по нерівностям стук повторює їх( і саме незрозуміло те, що він якто по центру днища. Глушак перевіряв, стойки теж, захист не торкає ніде, таке враження якто відручена тяга стабілізатора, але все на місці... Які будуть думки?
Последний раз редактировалось: vader555 (Ср Окт 30, 2013 18:44), всего редактировалось 1 раз
під водійською сідушкою)))))))
у мене раз біта залетіла під сидіння і стукала , а я всі сервіси оюїздив ніхто не міг найти що стукає))) _________________ Интернет-магазин П'яте коло. Культовые диски и шины из Европы!
http://5kolo.com.ua
у мене на каддіку щебінь попав між стабілізатором і кузовом, коли дорога рівна все супер, тільки ями-стук і рипіння _________________ У всіх китайських авто - запчастини оригінальні))
Звук «маятниковий» виявився правіше ві центра, при розкачуванні стоячого авто, правда ще не поняв що саме... Якто якись прут в стойці
Якщо при розкачуванні стук, дивися тяги поперечної стійкості, посмикай їх, можливо палець розбився, можливо болт привідкрутися, гайки одноразові якщо розкручував то нові ставити треба. В мене ще стукало коли недотянув центральний болт на стійці, пів оберта буквально і стукало.
Звук «маятниковий» виявився правіше ві центра, при розкачуванні стоячого авто, правда ще не поняв що саме... Якто якись прут в стойці
Якщо при розкачуванні стук, дивися тяги поперечної стійкості, посмикай їх, можливо палець розбився, можливо болт привідкрутися, гайки одноразові якщо розкручував то нові ставити треба. В мене ще стукало коли недотянув центральний болт на стійці, пів оберта буквально і стукало.
Так і є. Стук цей грєбаний від правої стойки стабілізатора яку міняв тисяч 10назад, і тисяч 5 вона стучить
Ось ця байда стукала, тільки от ніяк незрозумію, як вона могла так розсипатись...
В мене теж була така реакція
Tr1kur1lla, мабуть таки буває, але в мене вперше , і надіюсь неповториться
А скільки за стабілізатори віддав?
міняв одного, правого, віддав щось біля 120 грн. В неділю робив мінідіагностику ходовки, походу знову гримить права стойка стабілізатора.... хфірма SASIK, нерекомендую, непройшла і 15 тисяч, зате ліва, ще рідна стоїть, і нічого.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме