Могу посоветовать в Симферополе или ищите по месту проживания и смотрите как и из чего делают _________________ "Fiat" - это не марка ,
"Fiat" - это стиль автовладельца!
Shunya79 товарищ Вито делал, получилось здорово. Где то в Полтаве, но где - надо уточнить. Или сам зайди на Мотеле в магазин игрушек, (крайний самый новый ряд магазинов от пятиэтажки) и спроси у Толика (невысокий черноволосый крепыш лет 40-ка ).
Я їздив в Бердичів. В принципі задоволений, але якби ще раз прийшлось переобладнувати то стояв би над майстрами і мозг виносив по повній. _________________ Fiat forever !!!
Я попав в 1100$. Обезшумка, повна перетяжка салону, врізка всіх вікон, задні сидіння, заміна 1-го переднього сидіння. Петеряжка передніх сидінь.
Можна дешевше. _________________ Fiat forever !!!
Momotya
Я раніше писав про свій варіант в цій темі, але хотів би уточнити, вартість турецьких стьокол 25*4+42*2=184бакса+200баксів сідуха задня+1000грн обшивка+200баксів робота+100баксів макументи на пасажир, і все, дзвоніть в новоград, там зроблять на раз-два, якісно і швидко.
Я порахував по максимуму, а для себе я вклався в половину цієх суми.
Momotya
Я раніше писав про свій варіант в цій темі, але хотів би уточнити, вартість турецьких стьокол 25*4+42*2=184бакса+200баксів сідуха задня+1000грн обшивка+200баксів робота+100баксів макументи на пасажир, і все, дзвоніть в новоград, там зроблять на раз-два, якісно і швидко.
Я порахував по максимуму, а для себе я вклався в половину цієх суми.
мене цікавить, що це за цифри? особливо 100 за документи? _________________ У всіх китайських авто - запчастини оригінальні))
Якщо робити нормально,то треба додати шумовібро та теплоізоляцію, бо все-таки це робиться пасажир а не буда під гарбузи. Ціна питання у мене склала 1200дол.:
-комплектний салон з 4 гольфа - 2000 грн.
-віброізоляція -800грн
-шумка - 800грн
-теплоізоляція 200грн.(майже не утепляв)
-2 вікна+герметик+грунт - 540грн
-матеріали на салон - 1500грн
-документи 2800грн
+робота сваршика ,діодна підсвітка, ручка бокових дверей ,та багато всякої іншої фігні....
я все роблю сам, і не економив на дешевих матеріалах. _________________ У всіх китайських авто - запчастини оригінальні))
Салон с 4-го гольфа это интересно. Вы лично себе ставили? Если да то как установили передние сидения
Там специфічне кріплення, його відрізав і приварив салазки ,але мікроліфти працюють _________________ У всіх китайських авто - запчастини оригінальні))
Якщо робити нормально,то треба додати шумовібро та теплоізоляцію, бо все-таки це робиться пасажир а не буда під гарбузи. Ціна питання у мене склала 1200дол.:
-комплектний салон з 4 гольфа - 2000 грн.
-віброізоляція -800грн
-шумка - 800грн
-теплоізоляція 200грн.(майже не утепляв)
-2 вікна+герметик+грунт - 540грн
-матеріали на салон - 1500грн
-документи 2800грн
+робота сваршика ,діодна підсвітка, ручка бокових дверей ,та багато всякої іншої фігні....
я все роблю сам, і не економив на дешевих матеріалах.
нормально-ненормально поняття гумове, і в кожного своє..
я не все, але багато чого теж робив сам, раджу перечитати тут http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=46431&postdays=0&postorder=asc&start=165
по докам - в даі заплатив десь 600грн з копійками за квитанціїї, в інституті дозвіл на переобладнання - 99грн+170 грн акт виконаних робіт що все відповідає допускам. і все. а іще 100бакінських мєнтам, за те що машина була не переобладнана а тільки з дирками в кузові під вікна і метеріалами в салоні, і то нічого б не платив, якби не кинули одні казли що "займаються" переобладнанням в Калинівці Макарівського р-ну
мене час піджимав, їхати з сімєю на море.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме