Я взяв собі 2006 рік, довга база 2.0 JTD не машина, а звір. Пред тим мав коротиша 1.9 простий атмосферник. Так цього мотору і для коротиша замало, куда йьому довга база? Хіба пару негрів в зад, щоб штовхали... _________________
067-790-69-45
шурік а чого так дорого 9 штук ??? За таку суму влітку можна було вже з 2007р машинку підібрати. Чи це зараз утилізаційний збір так на ціну впливає ??? _________________ DRIVE2.RU
Я взяв собі 2006 рік, довга база 2.0 JTD не машина, а звір. Пред тим мав коротиша 1.9 простий атмосферник. Так цього мотору і для коротиша замало, куда йьому довга база? Хіба пару негрів в зад, щоб штовхали...
Не соглашусь.У меня едет вполне прилично.А вот когда в него кинешь больше 500кг, тогда уж да негры не помешают _________________ Толковый выбор приходит с опытом, а к нему приводит выбор бестолковый
шурік а чого так дорого 9 штук ??? За таку суму влітку можна було вже з 2007р машинку підібрати. Чи це зараз утилізаційний збір так на ціну впливає ???
Утилізація будь вона ..... Через неї ніхто нічго не жене.
шурік а чого так дорого 9 штук ??? За таку суму влітку можна було вже з 2007р машинку підібрати. Чи це зараз утилізаційний збір так на ціну впливає ???
Утилізація будь вона ..... Через неї ніхто нічго не жене.
susanin а ти нічого не путаєш??? може ти дивився ціни закордоном??? За 9тис дол, наромальної (навіть не хорошої) машине немає, це ТРУП, красна ціна за грузовика(в якого вже непотрібно вкладати гроші) це в районі 11тис (це було влітку), а зараз ще +17600грн (і за довгу високу + 19800грн). _________________ Авторозборка
Fiat Scudo, Ulysse, Doblo
Peugeot Expert, 806, 407, 307, 206, 607
Сitroen Jumpy, Evasion
067-344-81-21
095-754-53-56
Вітя авто коштує не стільки скільки хоче продавець за нього а стільки скільки покупець готовий заплатити за таке авто.
А на рахунок труп-не труп -- у кожного є очі та голова на плечах. Й ні один іноземець не продасть автомобіль поки той в хорошому стані, вони авто міняють коли з ним починаються проблеми та ремоти. До цих пір гонять Т4. Звичайно є і винятки, але дуже рідко. Ну а ми їх купуємо, ремонтуємо і ще довгенько їздимо.
Я сам придбав авто таким же чином. Довгенько воно висило на авторіа, продавець хотів чимало (це було рік назад). Я зателефонував та запропонував свою цифру (на декілька тис уе менше), він відразу відмовився, але за декілька годин передзвонив та сказав що згідний. При зустрічі сказав що вирішив заробити небагато та вкласти кошти в пригонку слідуючого авто й можливо на ньому заробити більше.
Я автомобілем задоволений повністю, й ремонту як такого не робив (так, по "мєлочі"). _________________ DRIVE2.RU
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме