Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.06.2013 Сообщения: 3035 Откуда: Киев
Добавлено: Сб Окт 12, 2013 09:59 Заголовок сообщения: Захист двигуна і кпп для фіоріно, кубо, немо, біпер
Друзі, я нещодавно вийшов напряму на виробника/постачальника захистів двигуна і тут на форумі створив окрему темку з продажу захистів двигуна і кпп на авто http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=49420&start=0.
У зв'язку з цим, хочу повідомити, що для всіх форумчан знижка буде 5% (в сереньому 50 грн.), що фактично покриває витрати на доставку в будь-яку точку України.
мій контактний КС: ноль97ІО24788
або МТС ноль66667три779
Последний раз редактировалось: vader555 (Вт Ноя 19, 2013 14:03), всего редактировалось 4 раз(а)
Вопрос? А данная защита с правой стороны закрывает ремни от попадания воды и грязи или нет?
нажаль ні, на фіоріно такого варіанту немає. але є такі на Трафіки-віваро, Мастєр і .тд.
Особисто собі я робив "фартух" зі пластику 3мм у формі трикутника на праву сторону там де ремні і шківи, кріпив його заклёпками до підкрилку заподліцо з захистом. поки-що нарікань немаю, від сторонніх предметів захищає, ось деякі фото http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=47697&postdays=0&postorder=asc&start=60
Не бачу сенсу пилевологозахисту для наших доріг... Її основне призначення виходить із назви, а наші захисти дадуть Вам впевненість у дорозі і по бездоріжжю
Не бачу сенсу пилевологозахисту для наших доріг... Її основне призначення виходить із назви, а наші захисти дадуть Вам впевненість у дорозі і по бездоріжжю
Сенс есть , пластиковую выбросил а железную ровнять вместе с ланжеронами. Немецкие производители авто не даром уже лет 10 не ставят железных защит.
Сенс есть , пластиковую выбросил а железную ровнять вместе с ланжеронами. Немецкие производители авто не даром уже лет 10 не ставят железных защит.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме