Добавлено: Вс Сен 01, 2013 13:27 Заголовок сообщения:
Listunov писал(а):
Adagi0
на фіоріно стоять системи UFI або Purflux
назва системи написана на кришці фільтра
+1 на пластиковой крышке масляного фильтра _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.10.2009 Сообщения: 58 Откуда: Чернигов
Добавлено: Вс Сен 29, 2013 18:57 Заголовок сообщения:
Всем Здравствуйте! Скажите пожалуйста из знающих, я лью Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 но начитался про всякие допуски и теперь вот думаю не хуже ли мотору от того что это не SELENIA WR P.E. 5W-30. Спасибо!
Всем Здравствуйте! Скажите пожалуйста из знающих, я лью Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 но начитался про всякие допуски и теперь вот думаю не хуже ли мотору от того что это не SELENIA WR P.E. 5W-30. Спасибо!
на разі немає потреби, а взимній період можна спробувати присадки, на запрвках валом, та судячи з минулих хуртовин, жодних проблем із замерзанням пального неспостерігалось(авто тримаю на вулиці), та був один казус з коробкою передач, по привичці на стоянці ставлю на першій передачі, про що одного зимнього, морозного ранку,дуже шкодував, 1.5 годин з палаючою газетою під машиною _________________ Україна Єдина!Путін хуйло!
Сервіс вроді пише, що треба лити "DIESEL ART" незалежно від сезону.
Я лив Castrol TDA, дуже класно, двигун працював мякше, по тязі краще, у всі свої попередні дизельні і бензинові автомобілі також лив, але понарозказували мені що в наші "multijet" , "camonrail" і т.п. двигуни ніяких присадок лити не можна.
на разі немає потреби, а взимній період можна спробувати присадки, на запрвках валом, та судячи з минулих хуртовин, жодних проблем із замерзанням пального неспостерігалось(авто тримаю на вулиці), та був один казус з коробкою передач, по привичці на стоянці ставлю на першій передачі, про що одного зимнього, морозного ранку,дуже шкодував, 1.5 годин з палаючою газетою під машиною
Ну раз на раз в нашій країні не приходиться, я одного разу літом линув солярки такої якості що завести не міг, тому присадки зимою при "-" заливаю завжди, а на рахунок передачі, це щож виходить в твоєму випадку ти зимою на передачу не ставиш?... ну на ручник зимою я мовчу... , про те щоб коробка замерзла зимою перший раз чую..=) виходит і таке буває.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме