Може в когось є фото голої підлоги скудо 1.9? Хочу сидіння улісовські ставити,зняв фанеру,шумоізоляцію,а там на задній ряд нема отв, А на середній - вварені якісь пластини з різьбою М8 і до них сідухі як з маршруткі поставлені).викинув їх. Хочу побачити як оригінал має бути.отвори. Дякую.
Отворів немає,але є гайки під низом і то не всі. Можна добратись лише до крайніх середнього ряду, бо інші під баком і кожухом вихлопної. Здається так якщо помиляюсь то виправте.
Саме краще заїхати на яму і там все побачиш.На середній ряд є різьби ,а на задній ряд є виямки під диван, які треба просверлити ,але всі ці заводські різьби під сидіння з комбінато, улісовські кріплення я думаю можна попробувати поставити. В середньому ряді щоб якісно закріпити потрібно знімати бак
Отворів немає,але є гайки під низом і то не всі. Можна добратись лише до крайніх середнього ряду, бо інші під баком і кожухом вихлопної. Здається так якщо помиляюсь то виправте.
Задній ряд спокійно свердлиця під улісівські кріплення. Там нічого не заважає. А з середнім рядом морока.
Якщо є час та натхнення, то можна знімали бак та акуратно все зробити.
Інакше у важкодоступних місцях приварити та правильно обробити. Також на яму поїхати та задути знизу прихватки. _________________ В мене є сітроен, я довольний як слЕн!
www.drive2.ru
Може в когось є фото голої підлоги скудо 1.9? Хочу сидіння улісовські ставити,зняв фанеру,шумоізоляцію,а там на задній ряд нема отв, А на середній - вварені якісь пластини з різьбою М8 і до них сідухі як з маршруткі поставлені).викинув їх. Хочу побачити як оригінал має бути.отвори. Дякую.
Фото моєї підлоги, але вже з ввареними гайками:
Брав голим грузовиком - не було нічого, крім дірок закритих заглушками.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме