Возраст: 66 Знак зодиака: Зарегистрирован: 19.09.2013 Сообщения: 12 Откуда: харьков
Добавлено: Вт Сен 24, 2013 22:07 Заголовок сообщения:
Сидіння дуже хороші, але ж треба так їх ізпаскудити. Начитавшись таких відгуків свого джампіка переобладнував сам. Уже мав певний досвід переобладнання транзита тому сидіння поставиив легкоз,ємні від шарана попередньї моделі на крючках. Пол зробив рівний, використовував штатну фанеру. Для кріплення сидінь зварив раму і закріпив до кузова через штатні отвори болтами. Отвори прийшлось відкривати. Там де не було штатних гайок ствив гайки на пластину и герметик "ніякої зварки". У рамі зробив кріплення для сидінь і для вирівнювання полу на рівень кріплень, заповнив у рамі пустоти фанерою. Сидінь встановив п,ять знімаються за декілька хвилин а головне відмазка для мінтів сидіння демонтуються без інструмента. Часу потратив не мало, але тепер жалітись ні на кого. Кузов дуже складний прийшлось повозитись із потолком і ременями безпеки, але це вже друга історія кому цікаві нюанси пишіть з задоволенням відповім. _________________ Век живи век учись
Трошки і я поділюсь своїм досвідом переобладнання! 1. Потолок кріпив на профіля по гіпсокартону п-образний профіль розпускав навпів виходив г-образний. по намальованій лінії на кузові кріпив в декількох місцях до кузова, після чого самонарізами кріпив до нього фанеру. По середині фанеру кріпив до підсилювача криші самонарізами після цього клеїв матеріал а по краям заправляв йього під фанеру але це все робиться після обклейки матеріалом самих боків кузова. 2. Десь бачив що верикі нерівності кузова закривають оцинковкою, пропоную інший варіант не приходилось пробувати в даному випадку, але думаю що так буде значно краще. Просто велику нерівність задуваемо монтажною піною а пізніше вишкурюемо наждачкою потрібну форму. Якщо треба щоб було жостке ,можна обклеїти скловолокном і тоді вишкуритиінавідь підшпаклювати автошпаклівкою до ідеальної форми, ну я думаю ідея зрозуміла. І 3. Якщо вдастся закинути фотки покажу як робив підлогу з салазками на рамі!
[URL=http://i-fotki.info/16/93208089a1ba272084530be71e79ca16bce650172388369.jpg.
[URL=http://i-fotki.info/]
Це попередня і сама перша машина яку я переробляв.
ruslan77
Да, во втором варианте серьезный пол ! Труда вложено много ! Рамный джип получился! А пенопласт что-то дает в полу? И не слабоваты ли салазки для удержания сидений в аварийной ситуации? Там пару мм алюминия только.
і я про слабуваті салазки подумав не дай бог чого не витримають вони та навіть і залізні салазки при такій товщині слабуваті Е=mc2\квадрат\ треба щось надійніше
Всім привіт.Спитаю тут , як в нових "будках" підключити задні динаміки.Підключаю все по схемі а динаміки мовчать
Pin 1: audio rear right +
Pin 2: audio front right +
Pin 3: audio front left +
Pin 4: audio rear left +
Pin 5: audio rear right -
Pin 6: audio front right -
Pin 7: audio front left -
Pin 8: audio rear left -
___ (контакты с 1 по 8 - это выходы усилителей мощности, на динамики) Наперед спасибі.І ще цікаво що за проводка в задній лівій частині буди.
Всім привіт.Спитаю тут , як в нових "будках" підключити задні динаміки.Підключаю все по схемі а динаміки мовчать
___ (контакты с 1 по 8 - это выходы усилителей мощности, на динамики) Наперед спасибі.І ще цікаво що за проводка в задній лівій частині буди.
ruslan77
Да, во втором варианте серьезный пол ! Труда вложено много ! Рамный джип получился! А пенопласт что-то дает в полу? И не слабоваты ли салазки для удержания сидений в аварийной ситуации? Там пару мм алюминия только.
Думав також над цим питанням, але думаю що скоріше не витримають ті каркаси які варять в Бердичеві на переобладнанні ніж таке зєднання, я каркас варив з кутовими косинками для підсилення, а вирвати 5мм алюмінію зажатого між 7мм сталі бумаю не так просто, ну може і помиляюсь!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме