|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
salyamon Италофан
Возраст: 41 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.04.2012 Сообщения: 251 Откуда: Хмельницкий
|
Добавлено: Ср Авг 21, 2013 23:34 Заголовок сообщения: Почали ржавіти диски |
|
|
Після цієї зими почали ржавіти диски. Хто як бореться?
|
|
Вернуться к началу |
|
|
anatolii Италомафиози
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.02.2011 Сообщения: 575 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Ср Авг 21, 2013 23:41 Заголовок сообщения: Re: Почали ржавіти диски |
|
|
salyamon писал(а): | Після цієї зими почали ржавіти диски. Хто як бореться? |
Я недавно придбав собі на зимову гуму - правда від старішої моделі і чорні. Завіз до знакомого майстра і він покрасив в сірий металік. Якість супер і ціна мене задовільнила - 300 грн.
Описание: |
|
Размер: |
131.29 KB |
Просмотрено: |
184 раз(а) |
|
|
|
Вернуться к началу |
|
|
yaryk1980 Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.07.2013 Сообщения: 374 Откуда: Київ
Авто: Фіат Скудо 120 Multijet (88kw) 2009 р.в., Був Фіат Скудо 1,9ТD 1998 р.в.
|
Добавлено: Чт Сен 12, 2013 01:31 Заголовок сообщения: |
|
|
anatolii, а ти лаком після покраски обовязково покривати?
_________________ drive2.ru |
|
Вернуться к началу |
|
|
compra Amico
Возраст: 58 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.10.2012 Сообщения: 36 Откуда: Шепетівка
|
Добавлено: Вт Окт 08, 2013 14:57 Заголовок сообщения: Re: Почали ржавіти диски |
|
|
anatolii писал(а): | salyamon писал(а): | Після цієї зими почали ржавіти диски. Хто як бореться? |
Я недавно придбав собі на зимову гуму - правда від старішої моделі і чорні. Завіз до знакомого майстра і він покрасив в сірий металік. Якість супер і ціна мене задовільнила - 300 грн. |
Нещодавно за допомогою "болгарки", балончика із срібною фарбою і якоїсь матері свої диски довів до такого ж стану як на фото. Півтори години роботи. 98% часу займає очищення від старої фарби(була чорна) та іржі. На фарбування 2 хв на диск. І потім ще стільки ж. На жаль нема фоток.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Rekbr Италолюбитель
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.11.2011 Сообщения: 66 Откуда: Украина
|
Добавлено: Вт Окт 08, 2013 15:37 Заголовок сообщения: |
|
|
Купив комплект дисків не першої свіжості, проблемні місця пройшовся наждачкою, потім - перетворювачем іржі, а потім двічі помалював чорною фарбою для металу, брав в Епіцентрі - назви не памятаю, купився на те що писало "маде ін Джопен" і так підготувався до зими, вже й резину поставив, збалансував - похолодає - лише перекидку зробити, а літні попробую теж зробити як на фото
_________________ Машина - як жінка, подобається одні, а їздять на інших! |
|
Вернуться к началу |
|
|
yuram Италоманьяк
Возраст: 51 Знак зодиака: Зарегистрирован: 04.09.2007 Сообщения: 435 Откуда: Киев
|
Добавлено: Вт Окт 08, 2013 16:04 Заголовок сообщения: |
|
|
Красил я из баллончика железные диски серебрянкой. Внешне нормально, но на дисках нужно обязательно или оставлять старую грунтовку, или грунтовать по-новому. После прошлой зимы повылазила ржавчина.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
salyamon Италофан
Возраст: 41 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.04.2012 Сообщения: 251 Откуда: Хмельницкий
|
Добавлено: Вт Окт 08, 2013 19:22 Заголовок сообщения: |
|
|
Я теж свої реанімував. Спочатку наждачкою, потім наніс слой антикорозійної рідини. Зверху вскрив грунтом і потім 2 слої краски з балончика для дисків. Вже місяць їжджу. Подивлюсь як зиму переживуть.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|