Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.07.2013 Сообщения: 22 Откуда: Калуш
Добавлено: Чт Июл 18, 2013 22:27 Заголовок сообщения: Новачки клубу
Всім доброго здоров`я! Давайте знайомитись! Я правда є власником Пежо Біпера а не Фіат Фіоріно чи Кубо, але авто ті самі. Приймайте в свої ряди! Всім щасливої дороги!
Прівет! Приєднуйся до нашого клубу Fiat Fiorino (Fiat Qubo), Citroen Nemo, Peugeot Bipper. І тобі щасливої дороги! _________________ Учасник клуба fiat-fiorino.pp.ua
Стал счастливым обладателем Фиата Фиорино 2011года, из грузовика переделываю сам. Благо есть такой форум с подсказками. _________________ http://reklamatv.net
Вітання з Тернополя))). Придбав Citroen Nemo 1,4 Hdi. - кузена FIAT Fiorino та Peugeot Bipper. Буду радий спілкуванню та обміну інформацією і досвідом на цьому форумі. Переобладнав в пасажира. Автомобіль попався з боковими та задніми вікнами з заводу.
Последний раз редактировалось: Begemotuk (Ср Июн 10, 2015 02:08), всего редактировалось 2 раз(а)
Всім вітання!
Після піврічного вибору авта(дуже хтів Партнер-Берлінго) друзі схилили до Фіоріно.2009р.Поки задоволений.
Брав вантажний з перспективою переобладнання в пасажир.Робити буду сам.Благо,інформації і спеців на форумі багато.Тож буду задавати багато питань.
Всім безпечної та приємної їзди
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме