Як в одному анекдоті:
Габіновічь! Ви ілі кгестік снімітє, ілі тгуси адєнтє!
Для збільшення моменту і павера треба палити більше палива. Для економії палива треба менше моменту та палива. Або вірити в нанотехнології. Ну і особисто я би над 1.3 особливо не знущався, з нього і так достатньо потужності знімається, а його подальше форсування може призвести до швидкого закінчення ресурсу. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
мені більше цікаво скільки по грошам і чи можливо зробити з 55kwt на 75kwt - той що йде на нових фіо і здається на добло. Яка принципова різниця між ними , налаштування БК, і чи взагалі можливо?
Возраст: 32 Знак зодиака: Зарегистрирован: 17.07.2013 Сообщения: 3 Откуда: Ternopil
Добавлено: Ср Сен 18, 2013 19:10 Заголовок сообщения:
Shadons писал(а):
мені більше цікаво скільки по грошам і чи можливо зробити з 55kwt на 75kwt - той що йде на нових фіо і здається на добло. Яка принципова різниця між ними , налаштування БК, і чи взагалі можливо?
Возраст: 36 Знак зодиака: Зарегистрирован: 31.03.2013 Сообщения: 200 Откуда: Львов
Добавлено: Ср Сен 18, 2013 19:11 Заголовок сообщения:
nikoff5770 писал(а):
Shadons писал(а):
ті що 75 квт мають ТУРБІНУ
а ці що 55квт без турбіни ? _________________ Интернет-магазин П'яте коло. Культовые диски и шины из Европы!
http://5kolo.com.ua
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.04.2013 Сообщения: 233 Откуда: Україна
Добавлено: Ср Сен 18, 2013 19:32 Заголовок сообщения:
кста, про турбіну. Не знаю як правильно називаеться але там є клапан для сбросу лишнього тиску. Так от влітку на машині він трохи приклинив. Якщо гарно крутонути, то звісно комп гасив оберти світив чек лаявся та все інше. Звісно клапан почистили, помилку скинули всьо работає гуд і так далі. Але! На "приклинутому" клапані фіорін пер шо дурний, бо турбіна гнала все повітря без обмежень))). Цяцьки цяцьками але нагрузка на турбіну дума була трохи завищена....
До чого це я - всі оті бюджетні повербокси тільки змінюють фазу збросу лишнього тиску повітря в турбіні. Більш цікавить як серійно видавили з того ж двигуна 75квт без перебільшення витрати соляри та без негативних наслідків для моторесурсу....
Возраст: 49 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.12.2007 Сообщения: 373 Откуда: Brno,Чехия
Авто: FIAT marea Weekend 1,8 ELX 00"FIAT Qubo Dynamik 1,3 Mjet 95 HP
Добавлено: Ср Сен 18, 2013 19:55 Заголовок сообщения:
У меня 75 KW,если хочеш,могу кинуть VIN в личку,посмотриш по E-PEER,в чем разница,но по-моему там другая турбина
А эти паверы-х@уяверы-это развод для лохов,об этом уже писано-переписано
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.05.2013 Сообщения: 491 Откуда: Днепропетровск
Добавлено: Пт Сен 20, 2013 22:53 Заголовок сообщения:
Заезжал сегодня к официалам . Спросил можно сделать с 75 кобыл на 95 сказал , нет !!!! Там другая турбина и ещё что-то . Но есть другой вариант у них рабочие уже поставили такое чудо на добло и линея на дизеля. Прибавляет до 20 лошадок и очень ощутимо на дизелях . как сказал все кто поставил очень нравится . Как я понял это типо как продаются коробочки на ebay. вот только разные они есть и производителя тоже.
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.04.2013 Сообщения: 233 Откуда: Україна
Добавлено: Пт Сен 20, 2013 23:59 Заголовок сообщения:
baxxter
і офіціали після цього за гарантію нічого не зіїкнулися чи ставили на негарантійне авто?
2. Друга турбіна... а що посадочне місце турбінки зовсім інше чи як? двигун то однаковий... Піду на алегру позаглядую почом турбіни
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме