|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Namazzi Италолюбитель
Возраст: 55 Знак зодиака: Зарегистрирован: 06.11.2011 Сообщения: 53 Откуда: Украина.Волинская обл.
|
Добавлено: Вс Сен 08, 2013 15:01 Заголовок сообщения: Росходомір повітря. Рекомендації по виробнику. |
|
|
Друзі-Добловоди, потрібна заміна ДМРВ.
Розумію, що BOSСH , мабуть самий оптимальний варіант, але ціна - 1350 грн. (Італ-авто)?
Можливо хто ставив інші (MAGNETI MARELLI,
PIERBURG і т.д.) - 550-800 грн. Підскажіть, будь ласка, хто ставив, чи володіє такою інфою, як вони по якості.
Дякую.
Последний раз редактировалось: Namazzi (Пн Сен 09, 2013 20:59), всего редактировалось 2 раз(а) |
|
Вернуться к началу |
|
|
bogdan68 Италоманьячище
Возраст: 56 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.09.2008 Сообщения: 1762 Откуда: Украина,Каховка
|
Добавлено: Пн Сен 09, 2013 00:53 Заголовок сообщения: |
|
|
А что рекомендовать.Почти год назад поставил BOSСH,не проработал и года-здох.Заказал PIERBURG,поставил и так и продал авто. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Namazzi Италолюбитель
Возраст: 55 Знак зодиака: Зарегистрирован: 06.11.2011 Сообщения: 53 Откуда: Украина.Волинская обл.
|
Добавлено: Пн Сен 09, 2013 20:56 Заголовок сообщения: |
|
|
Так от і я, більше схиляюсь в сторону PIERBURG.
(на деяких автофорумах хвалили їх ДМРВ). |
|
Вернуться к началу |
|
|
vas55 Amico
Возраст: 69 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.04.2012 Сообщения: 29 Откуда: Могилев-Подольский
|
Добавлено: Пн Сен 09, 2013 23:33 Заголовок сообщения: |
|
|
А я би радив поставити точно такий, який зараз стоїть, зняти, подивитись що на ньому написано, подивитися скільки на роз'ємі контактів і взяти точно такий самий скільки б він не коштував, менше гемору буде, тому-що рідний ДМРВ прописаний в бортовий комп. Із своєго досвіду: коли викинуло помилку я пішов і заказав ДМРВ згідно ВІН-коду та інших параметрів авто і коли привезли я глянув на свій, а він у мене по-перше на 4 клеми в фішці і номер BOCH 0281002618 (Опель Вектра, Корса) і що я мав ставити, отака зборка виявилась, а назад повернути неможливо, тому-що електрозапчастини не беруть. Отож, щоб не ставити два раза,викидати гроші, краще поставити точно такий який стоїть з заводу, тому що аналоги вроді такі ж, але може виявитись що не зовсім такі... або трошки не такі-помилку викидати не буде, але і їхати буде як небудь... _________________ Фиат Добло Макси 1,9 MultiJet 105л. 2007г. 5 мест |
|
Вернуться к началу |
|
|
Taras_Potatos Рулевой филиала
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Вт Сен 10, 2013 00:25 Заголовок сообщения: |
|
|
Расходомєр воздуха -- витратомір повітря. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|