Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.04.2013 Сообщения: 233 Откуда: Україна
Добавлено: Пн Сен 02, 2013 09:21 Заголовок сообщения:
Olyk писал(а):
Привіт Shadons.Дуже зацікавила твоя моделька фіорінчика.Де купував,ціна?Буду вдячний.Якщо є питання по фіоріно чим зможу допоможу.тел.0677513699 Віктор.
Добавлено: Сб Сен 07, 2013 19:35 Заголовок сообщения:
Доброго вечора всім! От і закінчив я переобладнання Фіоріно.Вийшло ніби непогано,окремо дякую Сергію(Poganin67) за вікна- доїхали в чудовому вигляді!,приємно мати справи з такими людьми!Врізав вікна і обшивав в Бердичеві-450 мертвих президентів,сидіння ставив сам.Я взагалі то машинки сам приганяю,а далі продаю але зараз навіть не знаю що робити,мабуть для себе притримаю.Хотів викласти фото але немає тями пише великий файл.
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.06.2013 Сообщения: 3035 Откуда: Киев
Добавлено: Сб Сен 07, 2013 23:23 Заголовок сообщения:
Globetrotter писал(а):
Доброго вечора всім! От і закінчив я переобладнання Фіоріно.Вийшло ніби непогано,окремо дякую Сергію(Poganin67) за вікна- доїхали в чудовому вигляді!,приємно мати справи з такими людьми!Врізав вікна і обшивав в Бердичеві-450 мертвих президентів,сидіння ставив сам.Я взагалі то машинки сам приганяю,а далі продаю але зараз навіть не знаю що робити,мабуть для себе притримаю.Хотів викласти фото але немає тями пише великий файл.
Вітаю земеля (я сам з Полонного) в наших рядах
Машинка то шо нада, поки не продавай, насолоджуйся. А фото тре стиснути будьяким редактором до 500кб, тоді й влізе сюди
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме