Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.03.2013 Сообщения: 61 Откуда: Хмельницкий
Добавлено: Ср Мар 20, 2013 13:07 Заголовок сообщения:
Все зробив ) робив ось тут http://fedor-auto.ucoz.ua/ як і говорив Федя хоч тіп по спілкуванню різкий но ціни в нього нормальні, З Хмельницького виїхав в 3.00 ночі і в Бердичеві був 5.30. Він зустрів по дорозі ще підхватили 3 машини і змійкою приїхали в бокс де були вже 2 машини.
Да дорога до Літина - просто ПІ...ДЕЦ, да зігнув диска но добре що стальний порівняв і все нормально. В 1,30 машинка вже стояла на сонечку на площадці ще по рекомендаціях постояла 2 години для повно го закріплення стікол . Фото машинки виложу пізніше нехай скотч снімлю
Обійшлось 1030 дол. на в нас на ніці мені порахували 1280 дол. Витрати напальне 200-250 грн, Думайте.
Да доречі я постійно стояв і контролював процес в бригаді пацінчики попалися нормальні і толкові а от на 4-й машинці (ФВ транспортер) мужику бригада начудила, щей до того він пригнався десь з Криму і дорога назад була далекою. Короче так як попадеш на нормальну бригаду буде все ок, а якщо ні - ну значить не повезло - стій над ними і бий по руках. )
Переробляв тут Добло в кінці 2011р, по телефону домовились про всі деталі(скільки вікон, чим салон, три сидушки аля турція обшити всі 5 сидушок, документи), Федя дуже чуйно і твердо озвучив ціну 750$ з документами(Приїзжайте, приїзжайте, 700$+документи 600грн, ввечері поїдете додому дуже довольні) В результаті ціна стала на місці 1000, передніх сидушок не обшивав бо грошей не хватило. Я хз як так.
позвони 0673021332 Валера,он занимается переоборудованием, все расскажет.
Валера Занимается перетяжкой рулей. Пишу вместо него, так как говорит постоянно звонят просят переоборудовать машину. отя подсказал мне Нику и фирму на Досафе, Очень приятный человек, возможно и рули делает качественно!
робив на ТСОУ (ДОСААФ).
Нормально там роблять. Звичайно ж не так швидко як в Бердичеві, але й не халтурять бо нема перцю в дупу.
Я сітроена переробляв на пасажир, то давав свій пол і кріпелння (від фіата уліс брав) все добре поставили. _________________ В мене є сітроен, я довольний як слЕн!
www.drive2.ru
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 10.11.2011 Сообщения: 32 Откуда: Хмельницкий
Добавлено: Пн Сен 02, 2013 11:21 Заголовок сообщения:
Скільки людей - стільки думок. Мені здається, що по суті не важливо де переобладнуватись - головне чітко знати, чого ти хочеш і обговорити всі робочі моменти. Звичайно, якщо майстри з кривими руцями - то тут "no comments", а так виходить, кому як зручно: хтось готовий переплатити декілька сотень і чекати 2 тижні в Хмельницькому, хтось за день - як говориться дешево і сердито.
Моя думка - в будь якому випадку потрібно суворо контролювати процес - і тоді залишишся задоволеним.
P.S. Єдина контора, яка сподобалась в Хм - на озерній, по дорогі в Лісові гринівці. Весною ставив у них ремені безпеки на задні ряди - робота швидка, якісна, адекватна ціна.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме