Всім привіт! Добло на максі базі передумав брати,мені здаеться що такі машини на довгій базі більше зношені чим коротиші.Приглянувся мені Фіат Фіоріно,Пежо Біпер,і Сітроен Немо.Хто шо може розказати про таке авто?
Всім привіт! Добло на максі базі передумав брати,мені здаеться що такі машини на довгій базі більше зношені чим коротиші.Приглянувся мені Фіат Фіоріно,Пежо Біпер,і Сітроен Немо.Хто шо може розказати про таке авто?
Возьмите короткий Доблик и не мучайтесь. _________________ Твори DOBLO на всей земле,
Твори DOBLO другим во благо...
Аналог добло але 1) Менше наваротів 2) Реально маленький багажник 3) Місця в середині на 4-х людей
Плюс автомобіля: ціна менша за добло приблизно на 3000;$ _________________ ModerPlug
888vovan888
Гм, в мене схожа ситуація.
Пішов позавчора тай продивився, посидів і в добло і в фіоріно.
В добло більше місця, також радує навність двигуна 1.9.
Одним словом фіоріно відпав одразу.
Завтра йду дивитись 2 добліка, певно якийсь заберу _________________ Грей Сашу, Сашу Грей )))
Народ підкажіть, хіба може в комплектації добло з кондиціонером і підігрівом сидінь бути такі дверні карти?
може. в добло дивні комплектації
Граціа.
А підкажи ще, де дивитись наявність в авто саженого фільтра? Бо не дуже хочеться авто з таким взяти... Летун казав що попадалово одразу на баксів 400.
Також , як я розумію ті фільтра йдуть тільки на версії 120 к.с.? Чи на звичайні 105 к.с. теж?
Народ підкажіть, хіба може в комплектації добло з кондиціонером і підігрівом сидінь бути такі дверні карти?
Граціа.
А підкажи ще, де дивитись наявність в авто саженого фільтра? Бо не дуже хочеться авто з таким взяти... Летун казав що попадалово одразу на баксів 400.
Також , як я розумію ті фільтра йдуть тільки на версії 120 к.с.? Чи на звичайні 105 к.с. теж?
Ні, звичайні то звичайні, ще раз просте правило, якщо напис multijet з червоною j то з сажевиком, з синьою то без.
Граціа.
На 400$ ? Він ж десь біля 1200$ чи ні?? _________________ ModerPlug
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме