якщо можна фотку виклади закінчення дверей(розпашонки і бокової здвижної), головний геморой, бачу не тільки в наших моделях,да тут нарив в неті прикольний салон кожзам, мабуть найкраща робота з побачених пределок ось декілька фото, не зовсім чітких, та навіть по них видно робота заслуговує уваги, говорив з власником, на днях закине телефон кантори де обшивав, вроді в Вінниці
ARTYOM80
мені цікаво на першій фотці які динаміки вони туди присобачили.. я довго дивився на вихідних куди свої притулити, але крім як в ляду варіанта не бачу, тому поки втулив від центра, щоб звук ще й ззаду ішов
ARTYOM80
мені цікаво на першій фотці які динаміки вони туди присобачили.. я довго дивився на вихідних куди свої притулити, але крім як в ляду варіанта не бачу, тому поки втулив від центра, щоб звук ще й ззаду ішов
як чіпали динаміки не питав, та мабуть якби чіпав з заді на стелю, чіпав би на скошені під 45 градусів вставки
2.jpg
Описание:
колонки кріпляться ось в цьому отворі з правої сторони
Размер:
477.27 KB
Просмотрено:
269 раз(а)
2013_05260003.JPG
Описание:
та з лівої сторони
Размер:
412.6 KB
Просмотрено:
217 раз(а)
82274132.jpg
Описание:
ця вставка мабуть з металу, аналогічну вставку з двп можна придбати на авторинку, коштує 40 грн. пара
Размер:
53.08 KB
Просмотрено:
211 раз(а)
_________________ Україна Єдина!Путін хуйло!
Последний раз редактировалось: ARTYOM80 (Ср Авг 21, 2013 15:52), всего редактировалось 1 раз
ARTYOM80 baxxter
Я тягнув акустичний провід від мага з під торпедо в право вниз до порога, крізь поріг до заднього сидіння, потім одиг провід в праве заднє крило і вивів з під пласмасової карти, а лівий провід під ковроліном під заднім сидінням в ліве заднє крило ось такий мля маршрут
після 1 вересня це будуть самі актуальні пропозиції по Fiorino http://aukro.ua/fiat-fiorino-italia-mondo-motors-1-43-i3480451686.html
знайомий гонщик сказав що на фунтік 2008 буде утилізаційний збір десь біля 17000 грн , при теперішній ціні в середньому 8000$ за 2008 рік, додати ще 2к, то їх взагалі ніхто не буде ганяти
після 1 вересня це будуть самі актуальні пропозиції по Fiorino http://aukro.ua/fiat-fiorino-italia-mondo-motors-1-43-i3480451686.html
знайомий гонщик сказав що на фунтік 2008 буде утилізаційний збір десь біля 17000 грн , при теперішній ціні в середньому 8000$ за 2008 рік, додати ще 2к, то їх взагалі ніхто не буде ганяти
Это затронет все импортированные(и не только) авто и налоги будут такими на б/у авто до 1литра (9460грн) от 1 до 2литров (14740) от 2 до 3 литров (28160грн). Ну а еще больше литражи там вешалка. Если авто не б/у, а новое, то налоги ровно в 2 раза меньше.
(Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сплати екологічного податку за утилізацію знятих з [...]
Верховна Рада України; Закон від 04.07.2013 № 422-VII)
Те деньги за какие можно было посадить авто на диски, переоборудовать и еще осталось бы, теперь будем отдавать в никуда
ха, у мене є така моделька в такому ж кольорі. (фото на аватарі) Деталізація доречі на висоті.
Мій оптимістичний прогноз - якщо "утіль" не відмінять то європейці трохи подвинуть ціну вниз на такі авто бо ні для кого не секрет що той же віто, добло, трафік в гарному заводському пасажирі стоїть дешевше ніж грузова версія. Ціна на груз держиться трохи завищеною бо їх беруть українці. Перестануть брати - ціна піде вниз. А ще краще щоб європейці додавили на відміну бо в ЄС такі "утілі" не проходять. Мене більше тривожить законопроект про сплату акцизу у випадку переобладнання. Якщо приймуть то там квитанції будуть страшніші ніж "утилізаційні"
Shadons
так куди вже дешевше їм спихати, я от при переобладнанні знайшов папірець - довідку-рахунок на мій хрюндель, то там ціна на 2010 рік було 3500 еуро
звичайно це може бути спєцом занижена ціна для податкової, митниці, але якщо реальна то ото ціни!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме