Возраст: 81 Знак зодиака: Зарегистрирован: 01.02.2013 Сообщения: 95 Откуда: sssr
Добавлено: Пн Мар 04, 2013 21:59 Заголовок сообщения:
nabilsky писал(а):
Я наївно думав, що форум призначений для того, щоб спілкуватися, радитися, а не - хто кого перший "вкусить". Про масло написав - машина приїхала з "бірочкою" під капотом "Кастрол", тому таке і залив. А тут така жара пішла від "бариг" з "болота", що... Дякую за допомогу...
внесу ясність у нашу розмову. Я незаінтересований Вам щось продати або мати з цього будь-яку вигоду, а це вирішує все!
На форум Ви прийшли не просто так - була причина.
"Барига" - недобросовісна людина, яка нічого не виробляє, а користується фіналом праці розумом та рук інших, при цьому хоче вас на_бати , маючи при цьому якнайбільшу вигоду. Є і совісні - це продавець.
"Болото", як Ви зрозуміли ареал функціонування "бараги", до цього і віндесем його фуфловий товар, вибачте.
Вібповідаю на Ваші питання - якісне масло це те, де ще не влізла наша українська "барига", мінімум поляки, про росіян - та ж парафія, ну не вмієм ми жити по-людськи.
Кастрол, до речі, почали в Росії робити.
Маю знайомих і на автобазарі, і по СТО, і простих "дядь вась" після розмов з якими зробив висновки: хороше масло те, яке недавно вийшло масово на наш ринок, але давно відоме як бренд за кордоном. Вони заінтересовані в завоюванні нового ринку і немає стабільності для парення сурогату.
Те саме з мити двигун чи ні! Масло має домішки для самоочищення чи ні, з молібденом чи без, шампунь з воском чи без - вибирати Вам.
Насправді немає ніяких величезних ноуу хав, сировина, основа у всіх однакова, ринок розвивається в капіталістичній боротьбі - рівно. Результати одні і ті ж, є лише рекламний хід - двигун продаж!
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.02.2013 Сообщения: 101 Откуда: Луцк
Добавлено: Пн Мар 04, 2013 22:17 Заголовок сообщения:
Згоден. Але на жаль людей у яких задача "Продать любой ценой" - тих що вище баригами називали стало дуже багато. Тому треба стерегтись і не поспішати. Бо у Луцьку на авторинку такі мені легенди розповідали що аж сміх напирав (Машина карго 2004 року а на спідометрв 60 т. "Да я там живу, она по одному маршруту раз в неделю ездила, родной пробег, не бит не крашен, грузов не тягала" - а на запитання - Чому одна фара нова а друга рідна, відповідають - Не хочеш брать, нефиг голову морочить...) - То це хіба не барига?????
Возраст: 55 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.01.2013 Сообщения: 128 Откуда: Lviv
Добавлено: Пн Мар 04, 2013 23:56 Заголовок сообщения:
Читайте тутhttp://bmwservice.livejournal.com/21929.htmlцитата із статті... подавляющее большинство масел делается по аналогичным технологиям из единого сырья...Мені при ТО залили ELF 10W40 turbo diezel (вже писав стор. 4) і я не парюся так як масло для двиг. з турбіною.Походу має різниця лише чи є турбіна бо мотору,якщо грубо,все одно яке масло а турбі ні.Ну і звичайно вчасна заміна
Возраст: 55 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.01.2013 Сообщения: 128 Откуда: Lviv
Добавлено: Вт Мар 05, 2013 03:23 Заголовок сообщения:
Вже кілька людей написали що в них були бірки Кастрол.Виникає питання в когось при купівлі була забугорна наклейка з логотипом Селенія що вказує що іменно Селенію і було залито, та записи в ній про тип масла, дата заміни і пробіг?А то в мене враження що добли починають їздити на Селенії тільки в Україні хоча проти неї нічого не маю.
Возраст: 81 Знак зодиака: Зарегистрирован: 01.02.2013 Сообщения: 95 Откуда: sssr
Добавлено: Вт Мар 05, 2013 22:00 Заголовок сообщения:
ivker23 писал(а):
Вже кілька людей написали що в них були бірки Кастрол.Виникає питання в когось при купівлі була забугорна наклейка з логотипом Селенія що вказує що іменно Селенію і було залито, та записи в ній про тип масла, дата заміни і пробіг?А то в мене враження що добли починають їздити на Селенії тільки в Україні хоча проти неї нічого не маю.
у сервісній лежав буклетик-рекламка кастрол на голандському
Добавлено: Вт Мар 05, 2013 22:02 Заголовок сообщения:
Я на следующую замену попробую все расходники залить и поставить рекомендуемые производителем. Ради интереса посмотрим что и как будет. Думаю разницы ощутимой не будет.
Есть у нас в Виннице италоманьячище который этим добром торгует. _________________
Добавлено: Ср Мар 06, 2013 01:19 Заголовок сообщения:
DobloV писал(а):
ivker23 писал(а):
у сервісній лежав буклетик-рекламка кастрол на голандському
А зачем буклетик, ты наклейку родную внутри капота посмотри. Там все рекомендуемые жидкоти-масла расписаны _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Побачив Ви зі Стебника - маю брати такий же Добло як у Вас, не підкажете що в першу чергу робити і де берете розхідники. Машина друга, ще не дуже добре у всьому розуміюсь.
Запчастинами не торгую але є один хороший сайтик де ціни менші ніж у місцевих форумчан (можу написати в приватне повідомлення)...
Радив би зразу:
1) Масло selenia 10W40 напевно для вас буде гуд. (5л.)
2) Фільтри: повітряний, масляний, салона, топливний
3) Замінити антифриз
4) Замінити рідину гідропідсилювача
Все це стане з доставкою з Києва приблизно в 1300 грн. не більше!
(Я собі брав на Нуово це все)
Зразу дивись по VIN коду щоб тобы пыдбирали все _________________ ModerPlug
Запчастинами не торгую але є один хороший сайтик де ціни менші ніж у місцевих форумчан (можу написати в приватне повідомлення)...
Радив би зразу:
1) Масло selenia 10W40 напевно для вас буде гуд. (5л.)
2) Фільтри: повітряний, масляний, салона, топливний
3) Замінити антифриз
4) Замінити рідину гідропідсилювача
Все це стане з доставкою з Києва приблизно в 1300 грн. не більше!
(Я собі брав на Нуово це все)
Зразу дивись по VIN коду щоб тобы пыдбирали все
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме