Тому що ринок гуми та послуг шиномонтажу у львові поширений на стільки, що задавати такі питання просто абсурд. _________________ Paolo Rossi - двері для найкращих інтер'єрів http://paolorossi.ua/
Андрей В, абсурдним є не питання а саме твоя відповідь. Саме тому, що ринок розвинутий і виникають такі питання. Звичайно, якби на все місто був би лиш один суровий мужик з монтіровкою - питань не виникало б.
Я ж питав саме про досвід користування, а не тому, що не можу знайти жодного. _________________ --
WBR, Oscar.
Бортжурнал Футболка і т.п.
я дивився на бфшині на сайті, ціни непогані, а якщо мати ще картку(соц) - то порядка 5-10% знижкана продукцію, 20% на шиномонтаж(не реклама, просто розглядав для себе різні варіанти, цей наче непоганий)
детально можу розказати в ПП, щоб не забанили за рекламу _________________ Детство заканчивается тогда, когда хочется, чтобы желания исполнял не Дед Мороз, а Снегурочка.
- Во, блин, время настало! Заказать Деда Мороза на час дороже стоит, чем Снегурочку на ночь!
я дивився на бфшині на сайті, ціни непогані, а якщо мати ще картку(соц) - то порядка 5-10% знижкана продукцію, 20% на шиномонтаж(не реклама, просто розглядав для себе різні варіанти, цей наче непоганий)
детально можу розказати в ПП, щоб не забанили за рекламу
Варантів є купа : майже на кожному шиномонтажі є етажерка з колесами....
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме