Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.06.2008 Сообщения: 4983 Откуда: Днепр. обл.
Добавлено: Пт Июл 19, 2013 08:50 Заголовок сообщения: Есть предложение для ЙОЖЕГ-а
ЙОЖЕГ, он же просто Дима, многим форумчанам оказал подмогу в покупке резины - не дешевого компонента наших машин.
Благодаря этому человеку, у многих ощутимо были сэкономлены бюджеты, я не исключение.
В связи с недавним громким событием в жизни этого человека, предлагаю скинуться Йожегу в коллективное благодарствие.
На коляску, на кровать, на пиво, на йожегоракету - дело уже его личное. _________________
Ещё одно маленькое предложение. Деньги не подписывать, суму не указывать, если считаем себя свиньей путевой.
Простите, но такое здесь наблюдалось. А это лажа. Денежку в терминал вкинули, и молча ушли. _________________
Хуяссє
Встаю вранці (вранці - це 12 година обіду ) - отримую смс, з повідомленням про отримання коштів, потім ще одну, і ще одну... Приємно, холера
Спочатку подумав що привєтбанк знову щось мутись, і розкидає бабло по клієнтським картках, як було колись. Але Йожиґа каже зайди на форум, може там шо чути, заходжу, а тут таке! Вдвічі приємніше, холера
І звісно дуже класно, що Ви приділяєте нашим скромним лічностям так багато уваги, але не варто закидати картку грошима, якось незручно виходить , да і поки справляємось своїми силами! Дивись, ще царська хвороба почнеться!
Краще направити ці кошти для того, хто їх більше потребує, дитбудинок якийсь, чи ще щось подібне!
А на рахунок гуми, то це все просто дрібниці, які доставляють задоволення мені, і форумчанам (мені, звісно, більше)
п.с. В загашнику лежить кілька розпаровок, і нормальних пар гуми, продати які мені не дозволяє релігія Тому скоро, в розділі "подарую" зустрічайте нову тему _________________ Йожег сцуко лічнасть!
сегодня делал кучу пополнений, у меня приват никакого телефона не потребовал
пс. ЙОЖЕГ одному лише мені відомо, як хреново було моєму гаманцеві, коли треба було щось думати за колеса.
Тоді я мав викласти близько 3.400 грн. за четверо покришок. Із тобою все минулося лише за штуку... слабО ?
І то був реально новий мішелін. Не якась там "Нокія Хека". Таке не вибачається _________________
Вона класна тому що довго ходить. Та в одночас вона зовсім слабо тримається асфальтового покриття.
Повна протилежність твій Мішелін. Один тільки нюанс - після 140 він горить із димовим запахом гуми
Та це відбувається саме тому, що він виконує свою роботу - міцно тримається за дорогу. Для мене чокнутого це важливіша перевага _________________
ЙОЖЕГ Веталь
Ща по бану получите, что не по теме трындите _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Отак завжди - прийшов злий дядько, і всі повтікали! І це при тому, що він ще навіть не почав трахати-тібідохати! _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме