Да я свою проблему вирішив..
Проблема була в ГТЦ..манжети розбухли від гав..ної тормозної і перекривали канали по яким рідина вертається в бачок при відпусканні педальки гальм....!!!!
Я у себе викинув регулятор. Все нормально. Доводилося і в "юз" гальмувати - машина тримає курс.
Прокачка гальм. Прокачував сам. Під капотом є заливна горловина для "тормозухи". Зняв з неї шланг, в шланг вставив сосок від безкамерки обточений в конус і велосипедним насосом в бачку створив незначний тиск, а далі на робочих гальмівних циліндрах на штуцера ставив ПРОЗОРИЙ шланг для контролю за повітрям і відпускав штуцер. Обов"язковий контроль рідини в бачку після прокачки кожного циліндра, а то може трапитись так, що рідина закінчиться і доведеться заново все прокачувати.
За 40 хв. прокачав усю систему з нуля. Час вказаний разом із піддомкрачуванням, зйомом-встановленням кожного колеса окремо, тобто, робота на землі. На підйомнику це буде значно швидше.
А подскажите пожалуйста последовательность прокачки...заднее правое, заднее левое, переднее правое, переднее левое???И в чём может быть проблема от куда может подсасывать воздух...При прокачке тормозов с одного колеса воздух с жидкостью выходил минут 20-30 ... В чём может быть проблема?
черга насправді залежить від довжини магістралей. Прокачується від найдовшої до найкоротшої. З першого колеса дійсно повітря буде довго виходити. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
да я понимаю что от самой длинной к самой короткой, но кто сталкивался с этим чтоб знать точно и не гадать какая длиннее, а какая короче.... В книге написано что двух контурная система но завод производитель советует прокачивать заднее правое, левое потом переднее правое, левое...Двух контурная система прокачивается по диагонале зад правое перёд левое и зад левое перёд правое...Вот и не стыковочки получаются...Как правильно поступить не знаю вот и спрашиваю совет кто столкнулся с этим, как сделал...С тормозами шутки плохи...
Коля Мурашов
В первом (из описанных тобой способов) правильно. От самой длинной магистрали - до самой короткой _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Велика проблема заповнити гальмівний циліндр, особливо як-що він повністю порожній, а гальмівні трубки уже прикручені. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
ага. Взагалі найкраще (але залежить від конструкції циліндру) заповнити його з відкрученими гальмівними трубками, або (як-що частина портів не зверху, а збоку чи знизу) хоч би з відкрученими верхніми. Бачок теж бажано демонтувати. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме