Саша не надо передавать я хотел переделать и продать,а забирают в грузовике.1000000 извенений
В смысле НЕ НАДО!!! Ты что прикалываешся!!! Я уже переадресацию сделал. Оплати мне пересылку в три(в две,если успею завтра опять сделать переадресацию) стороны.........+потраченное на тебя время и бензин... И извинения будут приняты....... З.Ы. Детский сад просто,хочу беру,хочу не беру.... _________________ Разборка вэнов Фиат Улис Скудо, Пежо 806 Эксперт Ситроэн Джампи Эвазион. 096 303 77 45 093 460 41 44 Александр. Ремонт КПП и АКПП. СТО. Ремот ходовой,двигателей.
привіт ще раз. Взяв пол, сідушки, кріплення, пороги. Добре що воздуховоди є під полом в салон. Тепер "трохи" погратись з переходом під торпедою.
Так ось в мене питання про диванчик на зад. Що він з себе представляє і скільки коштувати може? Інакше додаткові кріплення на зад прийдеться робити для звичайного дивана, а це нові дири в полу. _________________ В мене є сітроен, я довольний як слЕн!
www.drive2.ru
2800 грн. 5 сідушкок (водій+передній пасажир+ 3 шт на защіпках) Пол в салоні з полом передка.
А діван він який, на скільки людей, 2 чи 3? Чи дуже він рідкісний і дорогий? _________________ В мене є сітроен, я довольний як слЕн!
www.drive2.ru
slavhor
та якщо мужик під два метри то йому і 10 см не поможе, в мене на скудо були такі сідушки нічого не піднімав мені особисто сидіти зручно було що спереду що заду, .... хіба хочеш зайнятись колгоспом і гемороєм, і спортити салон від уліси так це запросто...... класні сідушки гарно регулюються зручно сидіти, а ти ще хочеш собі в машину ржавої арматури і уголків впаєти.... не варта воно того
Последний раз редактировалось: Freedom (Сб Июн 29, 2013 23:02), всего редактировалось 1 раз
Таке саме казали хлопці в Луцьку на базарі, бо в них не було кріплень на сидіння, казали що сидіння будуть низько і у вікна нічого не буде видно, але як виявилось то все туфта, поставили сидіння з оригінальними кріпленнями і по комфорту - супер!
2800 грн. 5 сідушкок (водій+передній пасажир+ 3 шт на защіпках) Пол в салоні з полом передка.
А діван він який, на скільки людей, 2 чи 3? Чи дуже він рідкісний і дорогий?
На попередньом авто стояли сідушки від уліса. Сідушки СУПЕР! Авто продано, куплено інше. Теж буду ставити сідушки від уліса (вже їдуть Італії). _________________
067-790-69-45
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме