На минулих вихідних мав трохи часу та можливіть придбати світлодіодну ленту для втілення своєї мірії - підсвітки оченят для мого Куборінчика.
Взяв небагато - 1 метр, в силіконі на клейкій основі, + 1 метр двухжильного провода, + паяльник і фен, +3 години неквапливих рухів і = аля готова яскрава підсвітка замість обридливих стандартних лямпочок
Доречі прийшлось дещо покумекати нарахунок місця для встановлення, оскільки для наших машинок я незнайшов достойних фоток щоб хтось задав справді гарний варіант (крім оцього сільського тунінгу поверх скла http://imgur.com/1C3FOOg), а також варіанту встановлення в підкапотну частину над верхнім краєм фари, що теж доволі сумнівно виглядає, оскільки лента клеїться свілоелементами доверху (до капоту), там великі втрати світла - тому боло вирішено знімати фари і клеїти ленту на зріз, якраз там де починається скло. при цьому я рахую, що ризик відклеювання знизився до 0, а потужність випромінювання діодів використана на 99%. Крім цього уникаємо можливості випадкового механічного ушкодження ленти.
Провода припаяв у верхніх кінцях ленти (ближче до крила), завів і підєднав до живлення габаритів. при цьому на панелі приладів не засвічується знак оклику у трикутнику, що свідчить про адекватне навантаження в лінії та відсутність помилок при перевірці електромережі борткомп'ютером.
Дякую за увагу, чекаю відгуків та конструктивних зауважень, якщо такі маєте
100_6248.jpg
Описание:
Размер:
160.48 KB
Просмотрено:
517 раз(а)
100_6231.jpg
Описание:
Размер:
151.84 KB
Просмотрено:
431 раз(а)
100_6232.jpg
Описание:
Размер:
146.25 KB
Просмотрено:
349 раз(а)
2013-06-22 19.51.01.jpg
Описание:
Размер:
402.7 KB
Просмотрено:
401 раз(а)
2013-06-22 19.29.14.jpg
Описание:
Размер:
485.14 KB
Просмотрено:
391 раз(а)
Последний раз редактировалось: vader555 (Вт Авг 20, 2013 11:26), всего редактировалось 1 раз
Прошу сказати, який стосунок отой туненх має до DRL чи пак ДХВ? _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
А что вечером?... Их должно быть днем видно, так и называются - "дневные ходовые огни". А диодной ленты для этого будет категорично мало. По этому для стайлинга, для красоты - хорошо. Но в качестве ходовых огней, ИМХО, бесполезно.
Сам вот думаю до осени на своей машине сварганить. Только куда их тулить?
Taras_Potatos Taras_Potatos
" В зв’язку з набранням чинності нової редакції Постанови Кабінету Міністрів України № 1306 від 10.10.2001 р. «Про правила дорожнього руху» (далі — Правила) відповідно до якої власникам транспортних засобів, з 1 жовтня по 5 травня поза населеними пунктами, необхідно буде їздити з увімкненими денними ходові вогнями або увімкненим ближнім світлом, якщо таких немає. У новій редакції Правил зазначено, що денні ходові вогні — це зовнішні прилади освітлення білого кольору, передбачені конструкцією транспортного засобу, призначені для поліпшення видимості транспортного засобу під час його руху в світлий час доби. Автори змін до Правил вважають, що це нововведення дозволить поліпшити реакцію водіїв на мінливі дорожні умови. Але найкраще себе зарекомендували окремі денні ходові вогні: вони споживають менше енергії в порівнянні з ближнім / дальнім світлом, на відміну від протитуманних фар не можуть засліпити стрічних водіїв, і не вносять недоречну двозначність, як у випадку з використанням постійно включених ламп поворотників. Крім того, світлодіодні денні ходові вогні гармонійно вписуються в зовнішність будь-якого автомобіля, і, в значній мірі, підкреслюють його індивідуальність і технологічність." Звісно це цитата, і особисто для мене не має великого значення, оскільки в будь-якому випадку ці "ВОГНІ" конструкцією нашого авто не передбачені - а отже - поза законом. Однак незважаючи на ваш критичний настрІй перейменовувати тему не збираюсь, оскільки вважаю це авторським правом. Спорити з приводу відповідності ДСТУ не маю бажання, просто поділився із форумчанами своєю першою "дороботкою" в плані "глаз порадовать" і все.
vader555 vader555
На мою думку речі слід називати своїми іменами, але це моя думка. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Taras_Potatos
звісно, і повірте вона не лише Ваша думка, просто в на данний час суспільство ще тільки починає вживати термін "ходові вогні", а ДАЙці тільки но вирішують як за це побільше збрити, тому не факт що з 1 жовтня по 5 травня поза населеними пунктами, мені необхідно буде їздити з увімкненим ближнім світлом фар вдень бо як не крути, а ці діоди слабуваті для його заміни
Я не такий старий, надаю перевагу, щоб мені тикали, а не Викали ) _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
імхо звичайно, але трішки на іншому форумі "курив" тему про ДХО і з юридично/технічної точки зору світлодіодна лєнта тут не проходить. Якщо своїми словами то ДХО повинні бути або штатне з заводу або встановленого зразку. І дуже скоро за всяку світлодіодну циганщину (ленти, діоди в поворотах або габарихах), (автор, тільки без образ) як і за кустарний ксенон (наприклад зараз в Росії) будуть давати по шапці.
ПИ.СИ, - "за що купив за те продав"
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме