Привіт усім, приїхав на відпочинок, коли паркувався закипів підкажіть будь ласка, реально знайти в Криму прокладку під водяний насос, дригло 1.4 тіпо/темпра. Чи може швидше буде замовити зі Львова і відправити НП, або заюзати герметик?
З.і. територіально в Алушті _________________ Fiat Regata weekend -> Lancia Dedra -> кетайпаркет
Роман Андреич
Роман
Севастополь и окрестности
0507778667,0692945375 _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Возми вырежи из тонкого картона например пачка из под сигарет, или блок из под сигарет, с двух сторон помажь полеуритановым герметиком, поставь помпу и пару часов дай постоять, до Львова доедешь без проблем, если только сама помпа рабочая! _________________
бортовик http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?p=617777#617777
potap
мобильный телефон не в курсе за расстояния.
второе: из крымских ребят, готовых прийти на помощь в трудную минуту - только Рома оставил свои координаты, так шо не надо!
как на форуме свистеть - все супергерои, а как дело доходит до дела - куй нарисуешь хоть кого-нибудь _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Всім дякую за поради і підтримку, але як виявилось, одною прокладкою не обійдеться. Помпа здохла від підклинившого термостата, сьогодні замовлю зі Львова. Номерок всеодно вмеморіз, на всякий. _________________ Fiat Regata weekend -> Lancia Dedra -> кетайпаркет
Может быстрее с магазина будет купить? В обед уже в Алуште будет. Или быстрота уже не нужны и Вы в Крыму на несколько дней? _________________ My name is Brava....Fiat Brava
djemileo
Я ще тиждень відпочивати буду, такщо наразі час не критичний. В п'ятницю повинна прийти посилка зі Львова, надіюсь на безпроблемне встановлення, але в разі ускладнення, буду дзвонити. _________________ Fiat Regata weekend -> Lancia Dedra -> кетайпаркет
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме