Пиздець.
"Блокіратор Руля Фіат Скудо". Я один тут питання не бачу?
І взагалі тема не за адресою, тому i like to move it, move it. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
)) Питання в заголовку теми, блокіратор руля Фіат скудо, шо можна поставити, шо порадите?
Аааааааа я понял, это ребус...... Угадай что зашифровано во фразе "Блокіратор Руля Фіат Скудо" Где он и что с ним делать..... З.Ы. И так попытка первая....Если НЕ блокируется руль соответственно блокиратор сломан(срубан) или стоит "левый" замок зажигания. Метод устранения прост...Купить новый или бэушный замок и вопрос решен....Если я ошибся тогда выигрывает Витя с предложением....Або згадайте 90 роки, там колись на руль такі розпорні палки ставили))))))))) _________________ Разборка вэнов Фиат Улис Скудо, Пежо 806 Эксперт Ситроэн Джампи Эвазион. 096 303 77 45 093 460 41 44 Александр. Ремонт КПП и АКПП. СТО. Ремот ходовой,двигателей.
Прошу пробачення за некорекно задане запитання, короче я хочу поставити протиугонний механізм, шоб тачку не с....дили, а точніше зменшити ймовірність такої неприємної події. Чув що є Мульті-лок на вал руля, але вже 2 майстри мені відмовили і радять поставити на коробку передач.
Шо скажете?
Штыревой блокиратор на коробку передач.
При попытке угона, блокиратор делает невозможным переключение скоростей.
Штыревой блокиратор на раздаточную коробку передач
При попытке угона блокиратор препятствует возможности буксирования автомобиля, блокируя переключение раздаточной КПП в положении "нейтраль".
Блокиратор на рулевой вал
При попытке угона блокиратор делает невозможным поворот рулевого колеса, и следовательно, возможность управлять автомобилем.
Ось і подумай, що тобі краще.
Просто блок на руль не спасе від буксирування. Треба "лочити" коробку. _________________ В мене є сітроен, я довольний як слЕн!
www.drive2.ru
Ага я такого ще не чув шоб такі самальоти уганяли! Постав нормальну сигналку щоб кричала-моргала (якщо що небудь трапиться) і спи спокійно!!!! _________________ Кондиционеры от А до Я 097-952-96-59
якщо вже дуже так хочеться поставити і страшно за авто, то раджу ставити "Блокиратор на рулевой вал", ставили мені такий на Ланос роки 3 тому(обійшовся в райні 900грн Мультілок) Штука, як на мене дуже надійна, бо зрізати іі звідти реально дуже тяжко і займе часу багато. Але той блокіратор і не зручний для самого користування, мені в Ланосі приходилось присідати біля машини, намацувати защолку в яку залазить штир, і запихати його туди..., може десь разу з надцятого виходило... + я злий і весь брудний від обтертого порога машини, побавився я тим з два тижні, якраз ще зима була..... і забив на на нього взагалі....
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме