|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Shunya79 Италолюбитель
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.01.2013 Сообщения: 72 Откуда: полтава
|
Добавлено: Пн Июн 10, 2013 01:18 Заголовок сообщения: установка центрального замка - помогите советом |
|
|
требуется помощь специалиста |
|
Вернуться к началу |
|
|
Shunya79 Италолюбитель
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.01.2013 Сообщения: 72 Откуда: полтава
|
Добавлено: Пн Июн 10, 2013 01:23 Заголовок сообщения: |
|
|
решил установить на доблик центральный замок -- но на всех дверцах обломанные одноразовые болты(наружные), два сорвал с помощью стаместки - а вот водительскую дверку никак не могу сорвать,помогите советом........., и еще , может кто-то уже устанавливал центр. замок - куда крепить втягивающие моторы на вод и пас дверце и какой магнит брать для сдвижной двери? |
|
Вернуться к началу |
|
|
=Avtorarytet= Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.05.2008 Сообщения: 1875 Откуда: Україна
|
Добавлено: Пн Июн 10, 2013 11:16 Заголовок сообщения: |
|
|
Там срака повна.
Бачив як робили:
розбирається замок, находиться той ричаг, який закриває\відкриває замок, до нього приварюється петля, прорізається в корпусі отвір і до петлі ставиться тяга.
Чи є в замку підготовка під оригінальну тягу не знаю... |
|
Вернуться к началу |
|
|
Shunya79 Италолюбитель
|
Добавлено: Пн Июн 10, 2013 12:58 Заголовок сообщения: |
|
|
ок, дякую, буду пробувати))))))))))) |
|
Вернуться к началу |
|
|
nemo_one Amico
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.03.2012 Сообщения: 24 Откуда: Львів
|
Добавлено: Ср Июн 12, 2013 22:36 Заголовок сообщения: |
|
|
Shunya79 писал(а): | ок, дякую, буду пробувати))))))))))) |
Як успіхи з установкою???? я вже 2 день з тими замками бавлюся і ніяк.... вже шкодую шо оригінальні не купив.... |
|
Вернуться к началу |
|
|
Shunya79 Италолюбитель
|
Добавлено: Чт Июн 13, 2013 09:32 Заголовок сообщения: |
|
|
ще не займався, тільки доробляю салон, осталось одну карту на потолок вирізати, відпишусь на наступному тижні, успіхів в установці))))))) |
|
Вернуться к началу |
|
|
Shunya79 Италолюбитель
|
Добавлено: Пн Июн 17, 2013 22:50 Заголовок сообщения: |
|
|
nemo_one писал(а): | Shunya79 писал(а): | ок, дякую, буду пробувати))))))))))) |
Як успіхи з установкою???? я вже 2 день з тими замками бавлюся і ніяк.... вже шкодую шо оригінальні не купив.... |
відписуюсь,,,,,,,,, те що срака повна - то це правда)))))))промучався поки відкрутив усі болти кріплення зовні в ручці - вони одноразові(закручені і зірвані) щоб ніяка вражина не влізла до авто через відкручену ручку, два болти зірвав стаместкою а один прийшлося висвердлювати - метал кріпкий...ну таки зняв, але це тільки початок, зі сторони знятої ручки десь по середині її розташування у ніші є ричажок із жолобом по середині - думаю та що тут робити - пів години і все ок - але дуже помилявся))))))))) справа в тому що цей ричажок іде по зовнішній стороні стекла а моторчик від замка ставиться на внутрішній і підлазити до низу дверки не зовсім зручно, ламав голову і вирішив ще на свіжу завтра подумати.........а на здвижній зовсім КАПЕЦ - там від зовнішньої ручки до замка йде один трос а від внутрішньої - два.....все булоб і нічого якби не одне "але" - тяжкуу від замка треба ставити (вона тільки туди підходить) там де йдуть троси від внутрішньої ручки - і якщо так то із середини при закритому замку ручкою двері не відчиниш.........ще завтра попробую щось придумати, і відпишуся, якщо у Вас щось вийшло - напишіть)))))) |
|
Вернуться к началу |
|
|
Жекан Италофан
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 31.01.2012 Сообщения: 134 Откуда: донецк
|
Добавлено: Вт Июн 18, 2013 01:14 Заголовок сообщения: |
|
|
а оригинал с разборок не проще поставить, мне вас жалко с такими мучениями.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Shunya79 Италолюбитель
|
Добавлено: Вт Июн 18, 2013 21:40 Заголовок сообщения: |
|
|
Жекан писал(а): | а оригинал с разборок не проще поставить, мне вас жалко с такими мучениями.
|
а где взять оригинал и какова цена? |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|