Непонятный звук со стороны навесного оборудования. При прогреве исчезает. Что это может быть, на что обратить внимание?
http://www.youtube.com/watch?v=hcRRoJtfYbg
Scudo 2001 1.9D
зніми ремінь генератора,демферний шків,пластиковий захист ремня грм і заведи,знімати по одному елементу і заводити,таким чином виключиш привідні ремні і ролики... p.s.в мене якось так скрипів ремінь генератора,то я зняв і помив з порошком,скрип пропав,виявилося що я десь капнув на нього солярою або маслом
У себя подобные симптомы наблюдал когда умирала помпа, сначала начала шуметь на холодную, а через пару тис потекла, такчто на помпу тоже обрати внимание.
зніми ремінь генератора,демферний шків,пластиковий захист ремня грм і заведи,знімати по одному елементу і заводити,таким чином виключиш привідні ремні і ролики... p.s.в мене якось так скрипів ремінь генератора,то я зняв і помив з порошком,скрип пропав,виявилося що я десь капнув на нього солярою або маслом
Сразу видно что не кинорежиссер-оператор.
Так же полезно освободить ролик от ремня и его покрутить отдельно.
Клапаночки наверняка такой моторчик гнет.
Вот на это и надо обратить внимание.
Любая сложная диагностика и даже с привлечением специалистов
и даже если надо чуток постоять, с лихвой окупиться, если клапана остануться целыми.
Постоянно поют совсем конченные подшипники.
А песни свои они начинают с пробы голоса.
купи силіконовий спрей і побризкай на ремінь генератора (зверху,а не там де ручейки) походу це ремінь, якщо перестане свистіти значить знімай і став новий або помий старий з порошком А нарахунок клапанів Їх звук нізчим неспутаєш,це звінкий металічний стук (в мене недавно випало сідло клапана)
Цокіт може бути від розтяжки ремня в мене таке було (цокає кріплення натяжного роліка об корпус мотора)візьми ключ на 15 і освободи ролік(тобто трохи відтяни його від себе при заведеному двигуні ) і послухай чи дзеленчить, якщо дзвінкий шум пропаде купуй новий ремінь і буде тихо. А на рахунок свисту в мене 2 неділі назад після мойки машини так само свистіти почало і досі неперестало - ремінь новий.[/i]
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме