Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.04.2013 Сообщения: 233 Откуда: Україна
Добавлено: Пт Июн 07, 2013 17:04 Заголовок сообщения: Fiat ePER
Коротко - програмка для чека по він коду
назва Fiat ePER
розробник Fiat Group Automobiles S.p.A
Що може
по віну - модель/дата виготовлення/номер двигуна(неперевірено)/комплектація/підбір оригінальних автозапчастин і т.д.
російська мова присутня (переклад трохи корявий)
Де взяти? (НЕ РЕКЛАМА) - шукаємо на відомому російськомовному трекері останню 73 версію (велика, 7,12gb але воно того варто)
ПиСи Кому треба "чекнути" на рахунок дати виготовлення чи звірки комплектації чи оригінального номеру - звертайтесь, допоможу по можливості. В кого є можливість качнути та "заюзати" "вєлкам до тесту". За достовірність наданих данних програмою відповідальності не несу)))
Scr04.jpg
Описание:
навіть "інструкція" має свій номер і варіації)))
Размер:
246.17 KB
Просмотрено:
372 раз(а)
Scr03.jpg
Описание:
"грався" з підбором масляного фільтру. На VIN дало пять варіантів. O_o
нехай буде напівбаян. Я не претендую на роль колумба і ця прога не раз згадувалась на цьому форумі. Але тільки згадувалась. Люди діляться на дві категорії - в одних ця прога є і вони вміють нею користуватись а в інших нема або ж не получається чи ще шось. Я Я лише за те, щоб перші допомагали другим).
Пи/Си Мир/труд/май
ePER корректно выдает номер двигателя по VIN-коду, проверено лично на двух Фиатах (Palio и Qubo). Жаль я не знал об этой программе, когда пригнал Qubo и долго искал номер двигателя с зеркалом под машиной (нужен был для получения ПТС)
Что касается каталога запчастей, то он полностью идентичен http://www.elcats.ru/fiat/, на который ссылается Exist в разделе "Оригинальные каталоги".
тим, що вже я писав вище. А саме в онлайні бази 2005 року. Для цієї гілки форуму вони неактуальні. Кубо та фіоріно пішли з 2008 року. А власників старих фіо я тут не сильно спостерігаю.
тим, що вже я писав вище. А саме в онлайні бази 2005 року. Для цієї гілки форуму вони неактуальні. Кубо та фіоріно пішли з 2008 року. А власників старих фіо я тут не сильно спостерігаю.
http://italauto.com.ua/ 73 релиз такой же как вы предлагаете качать _________________ не надо "змінювати країну"
НАЧНИ МЕНЯТЬСЯ САМ
Rorik
и что? каталог по типу "все в кучу". Забил в поиск "фильтр Fiorino".
В половине вкладок "применяемость" нету информации вообще.
В другой половине написано только авто и год. А по двигателям (бенз/диз) вобще ничего нет.
На том же екзисте легче что то найти.
а может вы там работаете? а то вы через каждый пост этот сайт сватаете.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме