Чи треба якось пробивати на бортовому компі коли робиш заміну масла, фільтрів... і як це робиться. Як замінити масло і фільтри? Де знаходиться фільтр салона? дякую _________________ Говори що думаєш, думай що говориш....
фільтр салона знаходиться за бардачком (відкриваеш бардачок,відкручуеш 3 болтіка з верху на зірочку і один посередині на шестигранник)правою рукою відшпиляеш боковинку на себе,потолок бардачка поправляеш,щоб вийшоов з панелі,це все опускаеться вслід за бардачком.там побачиш .ціна його 60 гр.
Фільтри і масло поміняв. Маю фільтр-вставку масляного фільтра. Нова, брав два, бо незнав який точно піде. Можу продати, якщо когось цікавить, пишіть. Скину фото і все решта. По бортовому не пробивав сервіс поки. В нас це коштує 50грн.
Скільки хто тисяч проїжає від заміни до заміни? Я залив дороге масло, з допуском і всіма прибамбасами, казав чоловік, знайомий, через якого купляв, що в європі на такому можна їздити тисяч 25 мінімум. В нас каже 15-20. _________________ Говори що думаєш, думай що говориш....
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.04.2013 Сообщения: 480 Откуда: Харьков
Авто: 2011 fiat fiorino 75kwt, 1999 opel omega b, 1958 Газ 21В Звезда
Добавлено: Вт Май 28, 2013 23:40 Заголовок сообщения:
сегодня меняли масло.
из замечний- фильр масялнный раскручивается или руками(возможно- не пробовал) или ключом на 32 с малым рычагом- т.к. стандартные ключи 30х32 достаточно длинные и открутить не удастся фильтр.
Мне помогло то, что нужный ключ нашли в штатном комплекте инструмента моей 21ой волги.
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 23.04.2013 Сообщения: 280 Откуда: Львів
Добавлено: Ср Май 29, 2013 12:15 Заголовок сообщения:
Якщо я планую міняти масло і масляний фільтр, але не знаю яке було залите в авто раніше. Чи потрібно робити якусь прочистку двигуна і т.д. ? _________________ Fiat forever !!!
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.04.2013 Сообщения: 233 Откуда: Україна
Добавлено: Ср Май 29, 2013 13:29 Заголовок сообщения:
про масляні фільтри - в сімї два авто 2008 року. Обидва "карго елегант", однакові. Але масляні фільтри різні. Різниця між авто - тільки країна походження - Франція та Нідерланди. Інших розбіжностей не можу знайти....
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме