|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Pahar Amico
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.04.2012 Сообщения: 25 Откуда: Хмельницький
|
Добавлено: Пт Май 24, 2013 15:22 Заголовок сообщения: |
|
|
Сьогодні зняв ремінь ГРМ і помпу. Помпа дійсно ледь пускає, але крутиться без будь-якого підклинювання і сторонього шуму. А от ТНВД не сподобалось: при прокручуванні відчувається якийсь підозрілий звук (цокотіння). Також, шестерня тнвд крутиться з певним зусиллям (минулого року при обриві грм прокручував - крутилося з меншим зусиллям і без подібного звуку). Може хтось знає, як продіагносувати ТНВД. |
|
Вернуться к началу |
|
|
tempo Италофан
Возраст: 63 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.05.2009 Сообщения: 362 Откуда: Тернопольская обл.
|
Добавлено: Пт Май 24, 2013 16:03 Заголовок сообщения: |
|
|
ти що вчишся розбирати машину ? спочатку прочитай теорію її в неті багато в повідомленні не поясниш що таке тнвд і як його перевіряти але судячи з твоїх постів радив би не братись до тнвд то є дуже точна штука віддай на дизельсервіс там його перевірять і що треба поміняють |
|
Вернуться к началу |
|
|
Pahar Amico
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.04.2012 Сообщения: 25 Откуда: Хмельницький
|
Добавлено: Пт Май 24, 2013 16:47 Заголовок сообщения: |
|
|
Якщо чесно, я вже розчарований сучасними "дизельсервісами", де працюють самовпевнені бездарі, які вважають себе "професіоналами з великої букви" і деруть в "тридорого", при цьому не надаючи гарантії. Теорію я постійно читаю, практику вивчаю як на особистому втручанні, так і на досвіді інших. Не спорю, є справжні майстри, але від мене до тих, у кому я впевнений на всі 100% - 160 км. Тому, якщо там дійсно щось суттєве, буду машину доставляти до них. Але якщо ні - постараюсь справитись особисто. А всім, хто дає цінні поради, щиро дякую. |
|
Вернуться к началу |
|
|
tempo Италофан
Возраст: 63 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.05.2009 Сообщения: 362 Откуда: Тернопольская обл.
|
Добавлено: Пт Май 24, 2013 17:24 Заголовок сообщения: |
|
|
можеш ближче притягнути або тнвд привезти 0978267667 ігор іванович. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Pahar Amico
|
Добавлено: Пт Май 24, 2013 17:36 Заголовок сообщения: |
|
|
а де він знаходиться |
|
Вернуться к началу |
|
|
tempo Италофан
|
Добавлено: Пт Май 24, 2013 21:25 Заголовок сообщения: |
|
|
Pahar писал(а): | а де він знаходиться |
подзвони бо це персональні дані |
|
Вернуться к началу |
|
|
Pahar Amico
|
Добавлено: Пт Май 24, 2013 21:41 Заголовок сообщения: |
|
|
дякую |
|
Вернуться к началу |
|
|
Pahar Amico
|
Добавлено: Вт Май 28, 2013 08:42 Заголовок сообщения: |
|
|
Все, проблему вирішено. Поміняв помпу, виставив всі мітки за схемою, яку надав пан tempo, за що велике спасибі йому, та надів ремінь ГРМ. Правда з мітками і ремінем, по причині відсутності досвіду, програвся декілька годин. Але робота вартувала того - тепер міняю ремінь за півгодини. Завівся автомобіль без проблем і працює відмінно. Всім, хто давав поради, щиро дякую. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|