питання на засипку.
чи підійдуть передні сидіння на фіоріно наприклад з бмв 3 , мерседеса.
може хтось стикався з таким? _________________ Интернет-магазин П'яте коло. Культовые диски и шины из Европы!
http://5kolo.com.ua
тому що рідні сидіння фіоріно мене не влаштовують.
не регулюється так як мені було б комфортно. чено скажу сидіння мене дратують _________________ Интернет-магазин П'яте коло. Культовые диски и шины из Европы!
http://5kolo.com.ua
сидіння стоїть дуже високо і коли вижимаю сцеплення нога зажимається до сидіння і це не дуже приємно. а пасажира дуже високо стоїть це мені усі говорять хто сідяє у авто.
мені не потрібно щоб подобались =)) а щоб були зручні
сидіння стоїть дуже високо і коли вижимаю сцеплення нога зажимається до сидіння і це не дуже приємно. а пасажира дуже високо стоїть це мені усі говорять хто сідяє у авто.
мені не потрібно щоб подобались =)) а щоб були зручні
"зажимається до сидіння" ?
Так достаточно же регулировок чтобы подогнать под себя.
у фіоріно сидіння так низько не опускається.
у моєму випадку воно вище і нога впирається там де можначено фіолетовою стрілкою.
їздив цілий день на опель комбо пересів вечером на фіоріно все супер тільки от це сидіння................
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.10.2012 Сообщения: 398 Откуда: Vyshgorod
Добавлено: Сб Май 04, 2013 19:23 Заголовок сообщения:
albertpetrovi4 писал(а):
капитан привет! окна под оригинал уже поставил? форумовци с нетерпением ждут фото
Я пока не нашел устраивающих меня сидений для пассажиров
и оригинального потолка над пассажирской зоной.
продолжаю собирать комплект для переоборудования. и потом одним махом.
Стекла получил. Шикарно упакованные.
Про качество изготовления - можно было бы и лучше _________________ VW Jetta 2.0 2015+ Fiorino 1,3 2010 + Doblo 263 1.6 2010
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме