|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
viktor2587 Италолюбитель
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 23.05.2012 Сообщения: 86 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Вт Апр 30, 2013 22:23 Заголовок сообщения: Хтось регулював клапана на скудо 1.9TD |
|
|
Доброго вечора всім.Порадьте будь-ласка доброго майстра який би клапана відрегулював клапана на моєму паскуднику 1.9TD, 1998р.бо погано заводиться і пускає сивий дим. Свічки поміняв, компресію поміряв,форсунки теж в нормі,паливна апаратура теж гуд. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Freedom Италоманьячище
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.07.2012 Сообщения: 1613 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Вт Апр 30, 2013 22:37 Заголовок сообщения: |
|
|
Юра на гаражах по вул. Довжека, заїжаєш від протасевича і поворот на гаражі на ліво, як на мене толковий мужик, тел десь но незнаю де.... на СТО здеруть гроші, особливо Грація, не подобається їхній сервіс у ж сильно понтові і дорогі....
ще на гайовій є СТО по дизелях тел. і адресу не памятаю здається...
в Юри міняв два рази ремні ГРМ і приводний і помпу на пижику не давно, все робить толково |
|
Вернуться к началу |
|
|
viktor2587 Италолюбитель
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 23.05.2012 Сообщения: 86 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Пт Май 03, 2013 23:21 Заголовок сообщения: |
|
|
Дякую Р·Р° пораду СЃРїСЂРѕР±СѓСЋ там це 5 стоянка РІ мене там гараж . РџСЂРѕ Грацію теж поганоі РґСѓРјРєРё обслуговував службове віто проблеми Р· турбіною. Так РІРѕРЅРё загнали авто РЅР° СЏРјСѓ Р° потім сказали що РІРѕРЅРё таке нероблять С– відправили мене РЅР° турбо сервіс РЅР° територіі комбайнового заводу сказали що там зроблять Р±Рѕ РІ РЅРёС… дизель сервіс Р° власник той самий але РґРѕ чого СЏ веду заіхав СЏ РЅР° турбо сервіс РЅР° СЏРјСѓ прислали СЏРєРѕРіРѕСЃСЊ пацана С– РІС–РЅ РІР·СЏРІ РєСѓСЃРѕРє дроту С– шось там підвязав турбіна запрацювала але це ненадовго. Халтурщики С– гроші здерли немалі РЅС– граціі. _________________ Scudic 98р,1.9ТD |
|
Вернуться к началу |
|
|
teofil Италомафиози
Возраст: 55 Знак зодиака: Зарегистрирован: 31.12.2011 Сообщения: 596 Откуда: Львів
|
Добавлено: Пт Май 03, 2013 23:27 Заголовок сообщения: |
|
|
viktor2587 писал(а): | Дякую Р·Р° пораду СЃРїСЂРѕР±СѓСЋ там це 5 стоянка РІ мене там гараж . РџСЂРѕ Грацію теж поганоі РґСѓРјРєРё обслуговував службове віто проблеми Р· турбіною. Так РІРѕРЅРё загнали авто РЅР° СЏРјСѓ Р° потім сказали що РІРѕРЅРё таке нероблять С– відправили мене РЅР° турбо сервіс РЅР° територіі комбайнового заводу сказали що там зроблять Р±Рѕ РІ РЅРёС… дизель сервіс Р° власник той самий але РґРѕ чого СЏ веду заіхав СЏ РЅР° турбо сервіс РЅР° СЏРјСѓ прислали СЏРєРѕРіРѕСЃСЊ пацана С– РІС–РЅ РІР·СЏРІ РєСѓСЃРѕРє дроту С– шось там підвязав турбіна запрацювала але це ненадовго. Халтурщики С– гроші здерли немалі РЅС– граціі. |
Переклад:
Дякую за пораду спробую там це 5 стоянка в мене там гараж . Про Грацію теж поганоі думки обслуговував службове віто проблеми з турбіною. Так вони загнали авто на яму а потім сказали що вони таке нероблять і відправили мене на турбо сервіс на територіі комбайнового заводу сказали що там зроблять бо в них дизель сервіс а власник той самий але до чого я веду заіхав я на турбо сервіс на яму прислали якогось пацана і він взяв кусок дроту і шось там підвязав турбіна запрацювала але це ненадовго. Халтурщики і гроші здерли немалі ні граціі. Sad |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|