а фіґ їх знає.... було у компленті...
тепер по суті з фіатекускан не працює.... пише - помилка з'єднання, а от зі сканмастером все працює файно... звідси питання , для того аби ELM 327 заставити працювати з екусканом , його тра легалізувати , чи мені прога галіма попалася? ... питання номер два , якщо хтось юзає мастерскан , де там функція обнулення сервісу ? ... бо я щось не зміг знайти... чи може її там взагалі нема _________________
Так там ж написано
Зелений - АБС, двигун, система запалення
Green Adaptor Lead = Engine, ABS, Power Steering
Червоний - Система безпеки пасажирів
Red Adaptor Lead = Airbag
Жовтий для діагностики по САN шині
Yellow Adaptor Lead = CAN
Для зєднання з фіатекускан пробуйте через кабельок зєднуватись...
Можна щн пробувати зєднатись через програми для пежо-сітроен.
1. програма мультіекускан розпізнає дроти ,ELM 327
2.коли вибираю те що хочу і тицяю під'єднатися , під'єднує, показує потрібний параметр... але тільки на пару секунд, потім появляється напис , копія не зареєстрована ... і програма повертається на попередню сторінку...
звідси випливає , потрібна версія програми крякнута, кейгена ніде на нарив.... є опис як то робити іншим макаром , але пише на басурманському аґліцкому , я там дупля не відстрілюю, може хто має , або знає як то крякнути , і може пояснити на зрозумілій мові , або на понятном языке, буду вдячний... _________________
Поновлю темку своими изысканиями.
Короче,купил ЕLM+навигатор Pioneer. КОнектился неделю! Ошибка да ошибка-мама дома папы нет,папа дома мамы нет... Сегодня 'танцы с бубном' вроде закончились-заработал вроде HOBD. Не понятно по какому протоколу (ELM reset) но показывает теже датчики ,что и Торкью. Встала проблема с настройками.
1.Freedom ты что ставил в профиле авто чтобы правильно считало расход и отсюда все вытекающие параметры?
2. Какую у тебя цифру MAF показывает? _________________ С уважением Юрий.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме