Доброго ранку,дня,ночі, шановні одноклубники!(необхідне підкреслити) Цікавить питання чи ставив хто небудь замість ріднього реле двірників, щось таке як реле із паузою. Коли у мене був Авео, мені запропонували поставити, здається навіть від Жигуля, неперевершена штуковина під час слабонького дощу ! Наскільки я пам'ятаю, обійшлося навіть без переробок, просто одне витягнув а інше вставив. Тут те що я мав на увазі: http://aveo.com.ua/smf/index.php?topic=323.0
Обіцяв відписатися, коли знайду цю релюху. Називаається воно 723.3777-01. Спокійно з під керма дістаємо старе реле і на його місце ставимо нове. Фішка в тому що коли йде маленький дощ на першій передачі(швидкості) двірників можна виставити за бажанням інтервал між змахами щіток від 0,5 до 45 сек. І не будуть вони скакати на сухому склі, і чисто. Рекомендую, сьогодні собі поставив. Ціна питання 50 грн і 5 хвилин роботи.
РОМАРТАН
EXPERT ФУРГОН ТИП 800 2.0 HDi (DW10BTED W4) КПП 5
Дата начала гарантии 13.05.2006
ПЕРЕДНИЙ ТОРМОЗНОЙ ДИСК-СУППОРТ-КОЛОДКА LUCAS
Код колодок: 4254 57 - КОМПЛ. 4 ПЕРЕДНИХ ТОРМ КОЛОДОК
Это код оригинальный, PSA, но в любом магазине по нему найдут нужные.
В мене така сама проблема але замітив з настанням холоду і правда розхід десь 10 л на сотню. Темепература 90 градусів, диму нема і фільтра чисті. А що дасть компютерна діагностика на простому дизелі???
Відписуюсь на рахунок розходу топлива на своєму скудику історія получилась цікава підкачав колеса до потрібного тиску 2.5 проїхав сорок км.при швидкості 120-125км розхід получився такий залив 23літра соляри накатав 300км )))))))))
Можливо, тим більше в мене ще стоїть зимова резина такщо розхід по ідеї має бути більший, а тиск в мене біля 2!
забув ще додати резина також зимова стоїть ще непоміняв тиск раніше був 1.9атм коли був великий розхід я заправився на (окко) так що тепер там незаправляюсь.
Выручайте... После замены форсунок машина начала греться по городе 90-94 градуса, хотя раньше было на градусов 10-8 меньше... С чем это может быть связано? _________________ Коняга Виталик
+38 (066) 161-10-91
Підкажіть будьласка, може в кого таке було - при повороті в ліво на ямах тарабанить (мілке дрібіжання) вправій пердній підвісці. Втулки стабілізатора нові, шарова ричага, рульовий накінечник, стійка стабілізатора ніби в нормі - вже 3 рази на яму заїзджав. Що може тарабанить?
Всім привіт!
Після рихтовки, покраски передньої дверьки. Перестав працювати замок посажирської дверьки (перестав закриватись). Зняв замок, при детальном огляді - в ділянці зовнішньої ручки дверьки на згині лопнув кожух ( пластмаса) троса.
Підскажіть будь ласка, як можна відремонтувати кожух троса.
Трос не зйомний, впаяний в замок.
SabitofF
може не правильно виставили форсунки, ну і шайби під форси не поміняли, а може навіть забули поставити, розпил відіграє значну роль, яка причина заміни форсів, і чи міняв на нові чи ставив б/у, і чи їх провіряли
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме