Доброго вечора! 3 дня шукав в неті якусь літературу на Scudo 2.0 JTD 2006 р.в., нічого не знайшов. Буду вдячний, якшо підкинете. Моє мейл yurik805@ukr.net.
І ше таке питання, може нубське... на Експертах і Джампі по номеру кузова можна визначити потужність, RHZ - 80 кВт, RHX - слабший. А у Скудо як визначається?
Доброго вечора! 3 дня шукав в неті якусь літературу на Scudo 2.0 JTD 2006 р.в., нічого не знайшов. Буду вдячний, якшо підкинете. Моє мейл yurik805@ukr.net.
І ше таке питання, може нубське... на Експертах і Джампі по номеру кузова можна визначити потужність, RHZ - 80 кВт, RHX - слабший. А у Скудо як визначається?
ребят, планирую покупать скудика после 07 г.в. двухлитрового...
скинте плиз мануал об этом чуде и очень интересует вопрос - где покупать запчасти на скудо? есть ли аналог добло-центра только для скудо?
igorya_79@i.ua
ребят, планирую покупать скудика после 07 г.в. двухлитрового... скинте плиз мануал об этом чуде и очень интересует вопрос - где покупать запчасти на скудо? есть ли аналог добло-центра только для скудо?
igorya_79@i.ua
Крім того є купа оголошень навіть на нашому форумі в розділі "Купи-Продай" де пропонують нові запчастини як під замовлення так і зі складу в Україні.
Ну і само собою шроти, бо в офіціалів часто ціни зашкалюють нереально.
Последний раз редактировалось: teofil (Ср Апр 03, 2013 05:48), всего редактировалось 1 раз
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме