Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.02.2013 Сообщения: 1206 Откуда: Рівне
Добавлено: Чт Мар 07, 2013 12:30 Заголовок сообщения: Вискочив край ручки на дверях.
Всім привіт!
При огляді авто товариш вирішив провести мені мастер-клас з закриття-відкриття бокової здвижної дверки і благополучно витягнув ручку з її посадочного місця.
Ручка функціонує нормально, своє основне призначення виконує справно, але виглядає не естетично.
Хто знає, можна це якось полагодити не розбираючи дверей, бо на силу страшно впихати назад, боюсь щось відламати.
Варіант "напрягти товариша - хай ремонтує" не проходить, я йому теж був відламав кусок якось пластмаси, так що у нас 1 - 1.
Возраст: 53 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.03.2013 Сообщения: 11 Откуда: Брацлав
Добавлено: Пн Мар 11, 2013 10:36 Заголовок сообщения: Re: Вискочив край ручки на дверях.
umter писал(а):
Всім привіт!
При огляді авто товариш вирішив провести мені мастер-клас з закриття-відкриття бокової здвижної дверки і благополучно витягнув ручку з її посадочного місця.
Ручка функціонує нормально, своє основне призначення виконує справно, але виглядає не естетично.
Хто знає, можна це якось полагодити не розбираючи дверей, бо на силу страшно впихати назад, боюсь щось відламати.
Варіант "напрягти товариша - хай ремонтує" не проходить, я йому теж був відламав кусок якось пластмаси, так що у нас 1 - 1.
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.07.2012 Сообщения: 1613 Откуда: Тернопіль
Добавлено: Ср Мар 27, 2013 16:08 Заголовок сообщения:
umter
чесно кажучи я думав ти вже це зробив... і там в принципі нема нічого складного, зайди на сайт каталог по запчастинам наприклад сюда http://fiatonline.com.ua/ і подивись яка схема деталий і що треба розбирати і до чого добиратись
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.02.2013 Сообщения: 1206 Откуда: Рівне
Добавлено: Ср Мар 27, 2013 22:11 Заголовок сообщения:
Freedom писал(а):
umter
чесно кажучи я думав ти вже це зробив...
Та де! За цими морозами та снігопадами не хотілось добиратись.
Дякую за підказку, продивився схему - там все просто, по-ідеї вона має стати на місце і без розборки.
Завтра спробую... _________________ Любов, гармонія, подвиг...
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме