teofil Спасибо!!! Подскажите можно ли найти в бесплатном доступе эти книги?
Коля, я вже писав: "В інтернеті ще можна знайти і купити кілька інших паперових книжок російською". Я скачав ці обкладинки з книжкових інтернет-магазинів - пошукай по назвах на російських, українських та білоруських сайтах.
Сканованих їх в інтернеті немає!
І часто навіть якщо десь таку книгу (чи подібну) пропонують скановану, то там треба надсилати купу платних СМС-сок на невідому суму - лохотрон.
teofil Спасибо!!! Подскажите можно ли найти в бесплатном доступе эти книги?
Коля, я вже писав: "В інтернеті ще можна знайти і купити кілька інших паперових книжок російською". Я скачав ці обкладинки з книжкових інтернет-магазинів - пошукай по назвах на російських, українських та білоруських сайтах.
Сканованих їх в інтернеті немає!
І часто навіть якщо десь таку книгу (чи подібну) пропонують скановану, то там треба надсилати купу платних СМС-сок на невідому суму - лохотрон.
Да пытался через SMS,ни ответа ни привета.
Я бы и купил если бы был уверен что это то что надо.
По двигателю кое что нарыл в книжках по Пежо и Ситроён.
А вот с коробкой пока глухо. _________________ ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
Да пытался через SMS,ни ответа ни привета.
Я бы и купил если бы был уверен что это то что надо.
По двигателю кое что нарыл в книжках по Пежо и Ситроён.
А вот с коробкой пока глухо.
Пошукай на російських та білоруських форумах Пежо та Сітроен, бо мені здається, що саме про цю коробку автомат десь писали, що її потім перепродали і вона ставилась на купу інших машин. Наприклад на Лачетті. Може і помиляюсь, але щось таке засіло в голові.
А купити в інтернет-магазинах думаю можна, особливо якщо там виставлена та сама обкладинка - пошукай.
Колю, Алекс правий - серед файлів на Е-диску є файл з ремонтної бази де пише про коробку-автомат російською "806 rosij", або скачай напряму http://narod.ru/disk/30555402001/806.pdf.html
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме