Возраст: 35 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.03.2013 Сообщения: 8 Откуда: Теребовля
Добавлено: Пт Мар 15, 2013 00:48 Заголовок сообщения: Допоможіть
Доброго вечора!
Виникла проблема із Fiat Fiorino 2009
Перешивав передні сидіння, тиждень машина стояла. Один раз заводив без сидінь. Після того як установив сидіння і підєднав клему під сидінням водія виникло три помилки на бортовому компютері:
1АБS
2ЕBD
3Pfrking
Сьогодні зранку на екрані бортового комп'ютера блимав лічильник загальної відстані.. Таке в мене другий раз (перший був два місяці назад).. В чому може бути причина?
була і в мене така проблема, блимав загальний пробіг, довго шукав причину....і все таки знайшов....під водійським сидінням, є коробка в якій є плата і от на тій платі електрик знайшов 2 мікротріщини на пайці, пропаяв, скинув помилки і ЕВРІКА!!!!!!
під водійським сидінням, коробка як CD-ROM, і в ньому плата, фото зараз нема можливості, правда в мене комплектація з мультирулем, і виходом під флешку, але всеодно та плата повинна бути, причина в цьому 100%, так на сервісі вже дві машини зробили
під водійським сидінням, коробка як CD-ROM, і в ньому плата, фото зараз нема можливості, правда в мене комплектація з мультирулем, і виходом під флешку, але всеодно та плата повинна бути, причина в цьому 100%, так на сервісі вже дві машини зробили
Вообще-то это блочёк Блюэндми... _________________ Two beer or not two beer
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме