Возраст: 54 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.01.2013 Сообщения: 128 Откуда: Lviv
Добавлено: Пт Мар 08, 2013 23:32 Заголовок сообщения: Двигун від Альфи 147 на Добло 1.9JTD 16V 150 к.с.
Прочитавши купу тем про проблеми форумчан з двигуном капіталки та заміну двигуна на БУ Хотілось би знати чи можлива при проблемах в майбутньому заміна двигуна на 1.9JTD 16V 150 к с.Також при проблемах з турбіною чи можлива заміна на турбу від альфи з змінною геметрією на рідний двигун Добло 1.9jtd та добавити коняк
Возраст: 54 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.11.2005 Сообщения: 2643 Откуда: Киев
Добавлено: Сб Мар 09, 2013 01:08 Заголовок сообщения:
коробка - есть нюансы, плюс расположение и форма подушек ДВС, нужно хирургическое вмешательство. и еще там пара козявок с бортовиком и приборкой будут. но подобные вещи уже были (клиент доволен) но не Добло. хотя руки давно чешутся) созреешь - набери, с ценами подвинусь, самому интересно.
Добавлено: Сб Мар 09, 2013 10:55 Заголовок сообщения:
Знаю, ставили пихло з фіат стіло 150л.с.
Місяць не вилазали з гаража.
Коробку хотіли 6ступну, але продали швидше, ніж наважилися її ставити...
Сам думав, але порахував, що ну його нах...
Краще з Q4 повний привід поставити, але ну його двічі нахй.
Возраст: 54 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.01.2013 Сообщения: 128 Откуда: Lviv
Добавлено: Сб Мар 09, 2013 15:11 Заголовок сообщения:
=Avtorarytet= писал(а):
Знаю, ставили пихло з фіат стіло 150л.с.
Місяць не вилазали з гаража.
Коробку хотіли 6ступну, але продали швидше, ніж наважилися її ставити...
Сам думав, але порахував, що ну його нах...
Краще з Q4 повний привід поставити, але ну його двічі нахй.
Мова не йде про те щоб експериментувати з робочою машиною,а про те що робити коли мотор дасть клина капіталити чи бу а якщо бу то на 103 або 110kw.Люди писали на форумі,що капіталка також лотерея можна відїздить 5 тис а можна і 300.Та навіть якщо сильно хочеться витягуєм або купуєм комплект на шроті 500 600Є.Рідний робочий комплект продаєм в Україні за ті ж гроші.Лишається лише робота.Порівняно невелика плата враховуючи те що ми отримаємо перевагу над Добло нуово та порівняєм витрати на купівлю Добло нуово з його сажевиками глючною електронікою і тд.
Возраст: 49 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.09.2012 Сообщения: 1279 Откуда: Харьков
Авто: Fiat Doblo 1,9 JTD 2005 сердцем от альфы 147 85 кВт 115 л.с. )))
Добавлено: Сб Мар 09, 2013 20:54 Заголовок сообщения:
Я б рискнул поставить на свой, только у нас в Харькове спецов не знаю, походу мой двигатель работает нормально, авто летает, дыма нет, заводится нормально но масло жрет 1 литр в неделю (900-1000 км)..
слава богу хадо не дорогое литр - 50 грн. не жалко..
Вот в Харькове есть 85 кВт (или 88кВт). и не дорого стоят, лошадок 118
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме