Блин и я такого же свежачка хочу , не поверят же, если куплю ржавый Уно 84 года и переварю стакан в такой 99 года _________________ Fiat Punto GT 1.4 Turbo-монстрик
ZFA17600000002578
драсте, скока будет в Украине стоить вот это http://retosskoczow.otomoto.pl/(незнаю правильная ссылка или нет)доп инфа=
KATREX
UL. GÓRECKA 45
43-430 SKOCZÓW
tel.:
+48 668 454 723
+48 668454723 красная альфа ромео 155(6000)злот
и еще вот эта
Witam.
Sprzedam Alfe Romeo 155 w wersji wyposażenia super. Auto posiada silnik z Alfy 156 z 2001r .
Rzeczy które zrobiłem przy samochodzie: pierścienie, panewki, uszczelka głowicy, uszczelka pokrywy zaworów, uszczelniacze zaworów, dwa zawory i wtryski, uszczelnienie miski oleju, rozrząd, koło od osprzętu, alternator, wymienione węże wody między termostatem a nagrzewnicą, termostat, włącznik termiczny wentylatora, węże od wspomagania, płyn chłodniczy, płyn do wspomagania, płyn hamulcowy, olej, filtr oleju, filtr kabinowy, filtr powietrza, nabita klima w marcu 2012, zrobiona konserwacja podwozia w sierpniu 2012(Zero dziur w podłodze, do wglądu mam zdjęcia z podnośnika) , wymienione wahacze ( używane w bardzo dobrym stanie z mojej drugiej 155) oraz łączniki stabilizatora, jest pewnie jeszcze kila rzeczy które zrobiłem, ale niestety nie pamiętam jakie.
Do zrobienia wydech trójkątny rozsypał sie w środku i szyba przednia do wypolerowania lub wymiany ( dorzucam zieloną, a oryginalne są niebieskie)
Przegląd i ubezpieczenie do kwietnia 2013.
Samochód posiadam od marca 2011 i jest to moja druga 155.
Więcej informacji pod numerem telefonu 514 013 234. Jeżeli nie odbieram proszę o sms.
Samochód sprowadzony z Włoch.
Felgi aluminiowe ze zdjęcia za dopłatą, wymieniony olej przy przebiegu 235630.
Silnik po remoncie ma zrobione około 10000 km, poskładany w czerwcu 2011.
ALfaholicy.org: siwy155
Pozdrawiam
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Тяжело ответить,за такое на таможне много хотят.Около 100$ выйдет.+ цена коробки.
А вариант с Пунтиком??? Причем мне интересен весь подкапотный комплект(движок с турбо и КПП), а кузов, ходовая и остальное останется на распродажу(потому как в Крым это все доставить будет сложно, да и нет необходимости) _________________ "Fiat" - это не марка ,
"Fiat" - это стиль автовладельца!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме