Добавлено: Ср Фев 20, 2013 17:58 Заголовок сообщения: Біля Кабміну масово "зламалися" авто розгніваних к
Сьогодні, 20 лютого, у Києві на вулиці Грушевського, навпроти будівлі Кабміну, зібралося близько 30 автомобілів. Водії змінювали колеса та копалися у багажниках. Незабаром на місце події прибули декілька співробітників ДАІ, які почали з'ясовувати причини масової поломки. В результаті скупчення автомобілів на дорозі утворився великий затор. За словами водіїв, у них у всіх сталася поломка автомобілів через погану якості доріг. Деякі з учасників акції роздавали іншим водіям листівки. "Ми приносимо вибачення за те, що вам доведеться деякий час простояти в заторі. Знайте, що винні в цьому "Київавтодор", "Укравтодор", Кабінет міністрів і Президент. Ми такі ж прості водії, як і ви, які постраждали через жахливий стан українських доріг", - зазначено в листівці.
зачот!! эта пяць... _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
ну собрались ну типо поломались...дальше что?власть так и кинулась дороги делать?да она нас за людей не считает,плевать им на эти понты...хоть каждый день собирайся толку не будет
Только мне кажется, что я видимо езжу по оставшимся 9% дорог? _________________ Италоголизм не лечится...
***Хай згiне той, хто страцiушы сумленне, жалее укiнуць у Каппу "тры рублi". Ганьба яму! Кiдай у яго каменнi! У спякотны дзень не дай яму вады...!***
Ребята, вы путаете. Есть дороги "державного значення" - это региональные и территориальные дороги, а есть "місцевого значення" - это обласные и районные. Куда относятся городские дороги по Киеву - я не знаю, но точно не "державного значення". В любом случае, процент выполнения явно завышен раза в 3-4. _________________ FIAT - первое,что написано на болиде Ferrari F1
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме