Я зрозумів, що тобі потрібно на новий Скудо з 2007 року?
Є тільки італійською - 22 Мб. Лінк
Скинув + кинув "Руководство пользователя Жумпі 2007 російською" - теж 22 Мб. Лінк
Інфа та лінки з "братнього сітроенівського форуму"
Здоровенькі були. Нещодавно став власником Фиат Скудо 2005 року 2,0 ХДІ. може є у когось книга по експлуатації, якщо можна дуже прошу, дякую.
А що заважає прочитати повідомлення хоча би в темі в якій пишеш? Я навіть не кажу про таку страшну річ як "пошук" на форумі.
Аж 2 (два)!!! повідомлення вище є лінки на кілька книг. Чи ти хочеш щоб тобі роздрукували книгу в 450 сторінок і кур'єрською поштою безплатно доставили під двері?
На форумі допомагають один одному і діляться чим можуть, але не підтирають соплі.
Хіба у випадку "битого" лінку варто просити скинути напряму на "мило".
Ребята всем привет! Меня зовут Павел ,я взял себе скудо 1998 и ищю всяческую инфу проги,книги особенно издательства ДЕКЕТ . Если кто может помочь скиньте на pavelcirkul@mail.ru зарание спасибо!!!
Ребята всем привет! Меня зовут Павел ,я взял себе скудо 1998 и ищю всяческую инфу проги,книги особенно издательства ДЕКЕТ . Если кто может помочь скиньте на pavelcirkul@mail.ru зарание спасибо!!!
В неті є тільки Гуси-лебеді Мінськ 1994-2001 російською
або
або
Є російською 806 з ремонтної бази даних
Французькою
Ще бачив досить поганий скан німецькою.
Декет може знайдеш тільки в інтернет-магазинах книг і купиш.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме