Возраст: 32 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.02.2011 Сообщения: 4383 Откуда: Рiвне
Добавлено: Пн Янв 07, 2013 00:38 Заголовок сообщения: Народ, допоможіть із оскарженням протоколу.
http://www.youtube.com/watch?v=Z6VdNdJreOw&feature=youtu.be
ось виїхав на перехрестя на жовтий, і мені виписали протокол, як його оскаржувати? За 2 роки це перший мій протокол, не хочеться штраф платити, постанова має прийти по пошті. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Последний раз редактировалось: zbuduna (Сб Мар 02, 2013 12:41), всего редактировалось 1 раз
zbuduna
Видно, що протоколи не часто ,
але хай би і цього не було.
По протоколу та шансах виграти в суді:
1. На місці "свідки" потрібно при заповненні ставити самому прочерки (зет), або вписувати своїх.
2. В поясненні потрібно було написати, що виїхав на перехрестя на мигаючий "дозволяючий" сигнал.
Як на мене - боротися можна.
Доказової бази у ДАІ немає.
Скачати на форумах (у нас на Логан і Дачія - то дуже багато) зразки заяв на оскарження.
Але потрібно мати час та натхнення
Відео своє - не показувати.
На 99% результат буде залежати від настрою судді. _________________ Логан МСВ -> Doblo Maxi (ГБО и другие прибамбасы )
да..проще и дешевле будет заплатить в кассу. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
а чого ти взагалі зупинявся? ну моргає якась машина тобі... не факт що тобі, може то бандіти якісь...))
по протоколу.
В мене є книжка "Ваш Адвокат", там все розписано як писати заяви в суд, скарги, тощо.
(але я не в Рівному, буду після свят, лише тоді можу дать)
Блін, всю ніч не спав, той жезл грьобаний перед очима..
так я навпаки думав відео в суді показувати
проклятий п. 8.11 вчора не знайшов і він якогось милого був невідмічений у моїх ПДР.. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
та і написали мені, що я виїхав на червоний, а на відео ясно видно, що на жовтий.. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
в них несертифікований китайський відеореєстратор висів в машині _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
А это уже не имеет значения, тем более, что ему сертификация никогда и не требовалась- это не средство измерения. Если менты не снимали, то оспаривать в суде. Пусть доказывают. Если снимали- будет сложнее.
И еще одно- ТС для регистрации нарушений должно быть вписано в постовую ведомость п.19 пр. №111 МВС
zbuduna, у меня была похожая история.
Я тоже проехал на жёлтый, тоже тормознули, начали спорить... только они одновременно остановили свидетеля с проезжавшего с противоположной стороны перекрёстка, а тот нехороший человек, написал под их "правильную" диктовку протокол, что он якобы начал движение на зелёный... что автоматом делает меня злостным нарушителем проехавшим на красный. Я ему конечно пожелал счастливой дороги, а полосатым пришлось сотню отстегнуть ибо в суде было бы без шансов... _________________
Последний раз редактировалось: T-Rex (Пн Янв 07, 2013 11:45), всего редактировалось 1 раз
...в зв'язку з погоднiми умовами та слизькою дорогою не мав можливостi зупинитися перед перехрестям i щоб уникнути зупинки посеред перехрестя вирiшив рухатись далi,тим бiльше що свiтлофор показував не заборонний(червоний) а попереджуючий(жовтий) сигнал,що добре видно на вiдео з ренстратора...
Десь так i думаю що у вас всi шанси виграти... _________________ +380638004344(Viber)
Александр Васильевич
А іхній засіб фіксації хіба не підлягає обов'язковій сертифікації Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України? _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Что мог зафиксироват ихний засиб? Вдали загорелся красный и проезжающий мимо авто? Если б они ехали перпендикулярно к автору видео то да,видно что,у них уже красный с желтым(и то не факт) а у стартопа желтый и потом красный...
Давите на то,что желтый не запрещающий,а доказательств от них нет так как 100% ихнее видео не видит граници перехрестка а также розмещение на нем вашего авто.. _________________ +380638004344(Viber)
Точно так, как и наш видеорегистратор. Это что касается нештатного. Если же ТС включено в постовую ведомость как штатное, то, возможно, и подлежит. Это все надо уточнять. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме