Угу, аякже. Нема чого тішитись. У вас зношена поршнева, от і не хоче при мінусі заводитись. Як би прикро це не було.
100 % поршнева. В мене була такаж ситуація- ( поршнева була вбита повністю ) я вже описував про це, після заміни блока ( в зборі ) і свічок, заводиться в любий мороз з пів тика, а до того ледве заводив.
як добавить відео ролі і якого розміру должен буть.
Ни как грузи на Ютюб и ссылку сюда _________________ Морква на городi, У саду бджола.
Жаба на болотi Крила розвела.
Хоче полетiти, Тихо каже "Ква!"
Але в небо взмити Hе дає Москва.
після заміни ремня грм машина стала погано заводиться які причини можуть бути? міняв бо проскочив на зуб розпредвал і два зуба ТНВД. http://youtu.be/nBrc-1rFhUs .
Ryslan-87
ти при заводці газу більше дай трохи і коли машина завелася, хоча-б півхвилини оберти потримай вищими за холості (я не знаю, 1300-1500 напевно в цьому районі) _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
до заміни ремня заводилась з першого зубка в любий мороз який був в цьом году, а тепер так стала заводитися, поміняв топлівний фільтр устранив возможний подсос воздуха,все осталось без змін.
Від чого така упевненість,що ремінь проскочив на 1 зуб? Поміряй в усіх циліндрах компресію,якщо проскочив на 2-3 зуби, могло і клапани підігнути. Але спочатку все ж таки потрібно перевірити мітки.
Доброго вечора всім,мітки провіряв якщо правильно все робив то все нормально совпало,буду шукать станцію де роблять такі машини щоб провірить форсунки ТНВД і компресію.
Ларсон
свечи смотри. _________________ Никогда не бойся делать то, что не умеешь. Помни, ковчег был построен любителем. Профессионалы построили “Титаник”.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме