|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
jora Италолюбитель
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.12.2012 Сообщения: 51 Откуда: Ужгород
|
Добавлено: Пн Дек 17, 2012 23:00 Заголовок сообщения: Хочу стати італоманом !!! |
|
|
Добрий день всім.......на данному етапі життя хочу стати власником добло........вибір впав на цю машину по деяким власним переконанням....:
+ 1,3 мотор
+ каблук для сімї
+ ресори можна грузити і до тонни
+форма машини теж має значення як і розмір
+ вартість ремонту неповинна перевищувати вартості затрат
+дизель - це звук дитинства
П.С. суть питання така хочу замовити машину з Європи......дали чітку установку сказати які моменти цікавлять найбільше.....тобто на шо треба звернути увагу при купівлі авто наявність будь яких опції.....всі тези вислухаю але рішення прийму сам....просто коли кожний день їздиш виділяєш + і - от і я хочу підсумувати Ваш досвід....чекаю на тези _________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
CreAtoR Италоманьячище
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.11.2010 Сообщения: 25238 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Пн Дек 17, 2012 23:05 Заголовок сообщения: |
|
|
если собрался кроме трех человек в салоне еще и грузить в багажник - бери 1.9, владельцы подтвердят. Разница и преимущества уже обсуждались, с год назад, если поискать, то найти этот разговор можно. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2 |
|
Вернуться к началу |
|
|
egooliy Amico
Возраст: 61 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.12.2012 Сообщения: 16 Откуда: калуш
|
Добавлено: Пн Дек 17, 2012 23:48 Заголовок сообщения: |
|
|
Владельцу б.у. фиат добло нужно обязательно владеть двумя вещами.1-крепкие нервы ибо найти толкового мастера очень непросто.2-толстый кошелек ибо ремонт сего авто.... а впрочем попробуете. В остальном машина супер но как верно заметили с движком 1.9 |
|
Вернуться к началу |
|
|
Ванек Италофан
Возраст: 56 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.08.2012 Сообщения: 130 Откуда: Кировоград
|
Добавлено: Вт Дек 18, 2012 08:49 Заголовок сообщения: Re: Хочу стати італоманом !!! |
|
|
jora писал(а): | Добрий день всім.......на данному етапі життя хочу стати власником добло........вибір впав на цю машину по деяким власним переконанням....:
+ 1,3 мотор
+ каблук для сімї
+ ресори можна грузити і до тонни
+форма машини теж має значення як і розмір
+ вартість ремонту неповинна перевищувати вартості затрат
+дизель - це звук дитинства
П.С. суть питання така хочу замовити машину з Європи......дали чітку установку сказати які моменти цікавлять найбільше.....тобто на шо треба звернути увагу при купівлі авто наявність будь яких опції.....всі тези вислухаю але рішення прийму сам....просто коли кожний день їздиш виділяєш + і - от і я хочу підсумувати Ваш досвід....чекаю на тези |
Совсем согласен кроме первого-1,9 здорово. |
|
Вернуться к началу |
|
|
NPP Италомафиози
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.02.2012 Сообщения: 587 Откуда: Украина, Кузнецовск
|
Добавлено: Вт Дек 18, 2012 13:13 Заголовок сообщения: |
|
|
як володар 1.3 скажу , що дійсно при повній загрузці 90 км\год саме то... =))) |
|
Вернуться к началу |
|
|
Evgenius Италоманьяк
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.11.2011 Сообщения: 403 Откуда: Киев
|
Добавлено: Вт Дек 18, 2012 13:33 Заголовок сообщения: |
|
|
CreAtoR писал(а): | если собрался кроме трех человек в салоне еще и грузить в багажник - бери 1.9, владельцы подтвердят. Разница и преимущества уже обсуждались, с год назад, если поискать, то найти этот разговор можно. |
1,9 105 л\с идеальный вариант + никакого гемора с сажевым фильтром _________________ За высоким за забором гордый рыцарь в замке жил,
Он на всех вокруг с прибором без разбора положил |
|
Вернуться к началу |
|
|
Arden Италофан
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 10.12.2012 Сообщения: 308 Откуда: Lutsk
Авто: Fiat Doblo 2010 -> Kia Soul 2011 and Suzuki Vitara 2015
|
Добавлено: Вт Дек 18, 2012 13:34 Заголовок сообщения: |
|
|
Если возить не только себя то лучше 1.9)
Хотя если грузы будете возить не каждый день то 1.3 хватит.
1.3 по городу супер, росход сказка, ну и 600 кг со скоростю 90-100 везет хорошо. _________________ «Свобода - это право самому устанавливать правила игры» |
|
Вернуться к началу |
|
|
jora Италолюбитель
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.12.2012 Сообщения: 51 Откуда: Ужгород
|
Добавлено: Вт Дек 18, 2012 16:01 Заголовок сообщения: |
|
|
Ну я тут все розімію..... з сажеавим понятно......інструкцію маю як визначити....з 90 км/год....це моя швидкість ...я після страшної аварі...тому тепер скорше 101 км/год не їжджу.......а от на рахунок 1.9 незнаю......в мене багато є знайомих які кажуть що б якби .....буув 1.3 на їхніх коробках то ціни не булоб йому...а тут всі 1.8 або 1.9...тобто обєм менший і витрати менші.....з ремонтом тоже таке як експуатувати машину ну грані то та....а я так дупку повозити по місту.....родину заді посадити.....пару мішків взяти.....колись....
Більше цікавлять опції.....я ж не збираюсь купляти то шо там найдуть поменше.....я хочу тіпа заказ зробити на певні опції......є можливість замовити машину з оригінальними деталями....типу чи потрвбний кліма...чи відкрите вікно доста......чи є якісь конструктивні зміни в кузові..авто хочеться після 2006 року вироб.....простіше кажучи особливості данноого авто.........є досвід....була куплена машина дачія в 2007 з "фаршом" і родич купив базув 2008......різниця в 5 тис.дол а по суті дрібниці(підголівники, колонки, магнітола, піднімач скла, гур, кондюк)..о це і цікавить шо потрібно а шо нафіга ненадо _________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Stormman Италоманьяк
Возраст: 36 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.06.2012 Сообщения: 440 Откуда: Київ, Ківерці
|
Добавлено: Вт Дек 18, 2012 16:22 Заголовок сообщения: |
|
|
jora писал(а): | Ну я тут все розімію..... з сажеавим понятно......інструкцію маю як визначити....з 90 км/год....це моя швидкість ...я після страшної аварі...тому тепер скорше 101 км/год не їжджу.......а от на рахунок 1.9 незнаю......в мене багато є знайомих які кажуть що б якби .....буув 1.3 на їхніх коробках то ціни не булоб йому...а тут всі 1.8 або 1.9...тобто обєм менший і витрати менші.....з ремонтом тоже таке як експуатувати машину ну грані то та....а я так дупку повозити по місту.....родину заді посадити.....пару мішків взяти.....колись....
Більше цікавлять опції.....я ж не збираюсь купляти то шо там найдуть поменше.....я хочу тіпа заказ зробити на певні опції......є можливість замовити машину з оригінальними деталями....типу чи потрвбний кліма...чи відкрите вікно доста......чи є якісь конструктивні зміни в кузові..авто хочеться після 2006 року вироб.....простіше кажучи особливості данноого авто.........є досвід....була куплена машина дачія в 2007 з "фаршом" і родич купив базув 2008......різниця в 5 тис.дол а по суті дрібниці(підголівники, колонки, магнітола, піднімач скла, гур, кондюк)..о це і цікавить шо потрібно а шо нафіга ненадо |
Підоловник - нада(коли далеко їдеш)
Підлокотник - нада.
магнітола - нада (щоб сумно не було)
Піднімач скла - нада (тиж не на газелі)
Підігрівач зеркал - нада (в мене нема і даної зими я б не відмовився від них).
буду добавляти, якщо ще згадаю якісь дрібниці. |
|
Вернуться к началу |
|
|
italic Италолюбитель
Возраст: 41 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.05.2012 Сообщения: 99 Откуда: Ровно
|
Добавлено: Вт Дек 18, 2012 16:44 Заголовок сообщения: |
|
|
+1 за 1,9 105к.с. від багатьох чув що ресурс значно більший ніж в 1,3, до тогож економія на пальному мінімальна.
+1 за добло з "фаршем", навіть тому, що не вистачає нервів дивитись на голі дверні карти в "базі" |
|
Вернуться к началу |
|
|
Evgenius Италоманьяк
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.11.2011 Сообщения: 403 Откуда: Киев
|
Добавлено: Вт Дек 18, 2012 18:24 Заголовок сообщения: |
|
|
Если брать в фуле, то:
4 airbag,
кондиционер,
АБС,
задняя дверь распашная,
ел. зеркала с подогревом,
ПТФ,
задний парктроник (по желанию),
защита двигателя,
магнитола,
... _________________ За высоким за забором гордый рыцарь в замке жил,
Он на всех вокруг с прибором без разбора положил |
|
Вернуться к началу |
|
|
Kirya Италофан
Возраст: 36 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.12.2011 Сообщения: 199 Откуда: Чернигов
|
Добавлено: Вт Дек 18, 2012 18:55 Заголовок сообщения: |
|
|
кстате, у товарища 1.3 и расход по городу 7-7.5, у меня 1.9 жтд, такой же самый. А по трассе 1.9 выигрывает. Да и по городу иногда надо где-то пошустрить и 1.9 в самый раз. Комфорт, да, если не ошибаюсь то надо искать панораму. Там стоят хорошие карты (карман, место для динамиков, подлокотник), а не пустышки (даже локоть некуда опиреть). Еще есть нюанс в пассажирском сидении, не во всех машинах оно раскладывается. Кондер тоже хорошо. Однозначно брать со стеклоподъемниками, потому что сейчас захотел себе поставить, а один привод стоит $40 + надо блок кнопок покупать + 250-300 грн который будит подходить по цвету салона.
Пригонять только грузовик и переделывать на месте как душа пожелает (тут же есть тема с мастерами по переделкам). |
|
Вернуться к началу |
|
|
maksuszt Италомафиози
Возраст: 35 Знак зодиака: Зарегистрирован: 04.09.2011 Сообщения: 843 Откуда: Житомир
|
Добавлено: Вт Дек 18, 2012 20:57 Заголовок сообщения: |
|
|
Evgenius писал(а): | никакого гемора с сажевым фильтром |
что вы так зациклены на этом сажевом??? не вижу проблем с ним, что писал в других темах. тем более уже есть много мест где его можно программно удалить + начали появляться эмуляторы для FAP/DPF, цена ниже прошивки.
Kirya писал(а): | кстате, у товарища 1.3 и расход по городу 7-7.5, у меня 1.9 жтд, такой же самый. |
значит что то у товарища не так.
расход по городу больше 6 не был, в среднем 5.8.
действительно ездить больше 100 км/ч для 1.3 не разумно.
в общем, если постоянно возить грузы не будешь, больше 100 км/ч не ездишь (или город), то можно брать 1.3
при выборе 1.3 или 1.9 я бы больше смотрел на состояние машины в целом, а не на конкретный объем. _________________ Кирпичные камины, барбекю. Недорого, качественно! |
|
Вернуться к началу |
|
|
NPP Италомафиози
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.02.2012 Сообщения: 587 Откуда: Украина, Кузнецовск
|
Добавлено: Ср Дек 19, 2012 03:40 Заголовок сообщения: |
|
|
1.3 більше 6л по місту не бере
як поповозка себе коханого відмінно
динаміка до 60 км супер))))
але якщо є лишня 1000 у.е то краще взяти 1.9 105 л.с) |
|
Вернуться к началу |
|
|
jora Италолюбитель
|
Добавлено: Ср Дек 19, 2012 20:09 Заголовок сообщения: |
|
|
Батьки мене переконують шо треба брати 1.9 бо в сусіда є така машина....правда 2002 року...і він каже шо все ок політ нормальний просить 7100 з опцій була база перероблена на панораму в документах пас.....в салоні чисто перетяжка акуратна....магнітола . підголовники, без подушок......але салон акуратний.....короче незнаю запутався......власники 2002 року виробництва скажіть свій вердикт ....впринципі чим менше електроніки тим краще а от 2002 року вроді каже 300 тис пройшла.....але це вже не та машина шо 2007 ....от так!!!! _________________
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|