У мене 1.9 тд 98 року, рідні 14 залишив на зиму, а на літо купив 15 нові алюмінієві + ризина= 650 у.о. Зручно перед зимою перекинув колеса і огонь дальше.
Мені казали знайомі що на мій Цитрамон підходять від Ферарі і Альфа-Ромео))) Жабоїди хрєнові З титанами на них проблєма А то шо від якогось фольца підходять я дуже сумніваюсь _________________ Продам відрізні круги, електроди, електроінструмент Bosh
Мені казали знайомі що на мій Цитрамон підходять від Ферарі і Альфа-Ромео))) Жабоїди хрєнові З титанами на них проблєма А то шо від якогось фольца підходять я дуже сумніваюсь
На 2003 рік підійдуть крім "родичів" Фіат Уліссе, Сітроен Евазіон або С8, Пежо 806 або 807, Лянчія Зета або Федра, тільки Альфа Ромео 147 147GT 147GTA 156 156GTA 156SELESPEED GT GTV Spider
Якщо хочеш Хверарі то купи спочатку Цитрамон ІІІ - 2007-2012 років, а потім кільця 65.1-67.1 і болгарку, щоб збільшити арки під колеса на 17"-20".
http://tyretrader.com.ua/zavodskie_parametry_diskov.html#Ferrari
Я такі на своє авто міряв. На зад стають супер, а вот на перед - трошки зачіпають супорт.
Вот и с железяками альфовскими то же самое. Так мало того,что еле еле на ступицу налазят так и болты с прокрутом через диск заходят. Чуток сверлинуть и они налезут... А вот передок цепляет однозначно....... _________________ Разборка вэнов Фиат Улис Скудо, Пежо 806 Эксперт Ситроэн Джампи Эвазион. 096 303 77 45 093 460 41 44 Александр. Ремонт КПП и АКПП. СТО. Ремот ходовой,двигателей.
Часовой пояс: GMT + 3 На страницу Пред.1, 2, 3След.
Страница 2 из 3
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме