|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
allexx Amico
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 10.09.2012 Сообщения: 19 Откуда: белая церковь
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Ларсон Италофан
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.01.2011 Сообщения: 261 Откуда: Тернополь
|
Добавлено: Вт Ноя 27, 2012 14:20 Заголовок сообщения: |
|
|
ТД в другому варіанті - не бери...
П.С. Брати машини таких років і надіятися, що не стикнетись з ремонтом - марна надія...
Їм дали ***тися вже там, за бугром...поїздили тут...а Ви ще хочете, щоб машина їздила довгі роки...та і без ремонту...
З власного досвіду скажу, ремонт проблемний, нормальних майстрів практично немає...більшість просто роблять вигляд майстрів, беруть гроші...а потім виїжджаєш з тим, з чим і приїхав, а тоі ще з більшими проблемами...
і в 1,9Тд 90к.с., а не 105 як в оголошенні...і навіть в нормальному стані вони практично всі підїдають масло (судячи із статистики знайомих перегонщиків, які не одну машину вже продавали)...то лигше в нас як машина на ринок заїде - "родной пробег, масла ни капли не берьот" |
|
Вернуться к началу |
|
|
Freedom Италоманьячище
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.07.2012 Сообщения: 1613 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Вт Ноя 27, 2012 16:14 Заголовок сообщения: |
|
|
allexx
я якщо чесно ні той ні другий варіант би не брав.... але це моя думка особисто вибираю авто довго передивлюсь машин 20-30 вивчу всі нюанси а тоді беру.... і тобі раджу не спішити, і зверни увагу на покупця, якщо нормальний мужик без лишніх понтів і явно не бреше, то можна і на машину подивитись, якщо понтовий то і машина з понтами себе покаже |
|
Вернуться к началу |
|
|
andriy-qj Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.11.2011 Сообщения: 245 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Вт Ноя 27, 2012 18:51 Заголовок сообщения: |
|
|
Пасажира готового я б не брав,краще взяти будку і самому нормально обезшумити,утеплити ,а потім обшити в якісь канторі ,в ті пасажири понаклеюють матерію на голу бляху або на іржу,тим більше коли обшиваєш вибереш матерію на свій смак і тоді в салоні і тишина і теплота. |
|
Вернуться к началу |
|
|
EVGEN78 Италофан
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.07.2011 Сообщения: 328 Откуда: Рівне
|
Добавлено: Вт Ноя 27, 2012 19:38 Заголовок сообщения: |
|
|
andriy-qj писал(а): | Пасажира готового я б не брав,краще взяти будку і самому нормально обезшумити,утеплити ,а потім обшити в якісь канторі ,в ті пасажири понаклеюють матерію на голу бляху або на іржу,тим більше коли обшиваєш вибереш матерію на свій смак і тоді в салоні і тишина і теплота. | |
|
Вернуться к началу |
|
|
Rekbr Италолюбитель
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.11.2011 Сообщения: 66 Откуда: Украина
|
Добавлено: Вт Ноя 27, 2012 22:11 Заголовок сообщения: |
|
|
Я брав пасажира готового, потім щось робити доробляти завжди мало часу і шкода грошей, брат взяв "голого" - будку, так вже 2 рік доробляє і не може закінчити, вже мене по витратах перегнав і кінці не вивів.
Простіше пошукати трохи довше і знайти що треба, я шукав "чотири базари в І-Франківську" _________________ Машина - як жінка, подобається одні, а їздять на інших! |
|
Вернуться к началу |
|
|
шурік Италоманьячище
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.04.2010 Сообщения: 1760 Откуда: Нетішин Хмельницька
Авто: Був Експерт 2011р.2.0 Зараз С4 гранд пікасо 1.6 2014р
|
Добавлено: Вт Ноя 27, 2012 22:51 Заголовок сообщения: Re: вопрос для скудоводов, стоит взять или нет |
|
|
Я щось би ще пошукав!Не подобаються ці.Також брав би ТД. |
|
Вернуться к началу |
|
|
sahavlad Италомафиози
Возраст: 65 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.06.2011 Сообщения: 504 Откуда: ник обл
Авто: фиат скудо 2.0 jtd 03г.продал(жалею), купил Ситроен Джампер 05. WV T5 2005г.в. 1.9.
|
Добавлено: Сб Дек 08, 2012 18:42 Заголовок сообщения: |
|
|
Freedom писал(а): | allexx
я якщо чесно ні той ні другий варіант би не брав.... але це моя думка особисто вибираю авто довго передивлюсь машин 20-30 вивчу всі нюанси а тоді беру.... і тобі раджу не спішити, і зверни увагу на покупця, якщо нормальний мужик без лишніх понтів і явно не бреше, то можна і на машину подивитись, якщо понтовий то і машина з понтами себе покаже | :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|