очень хреново. если враг своей машине - заправляй _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Цієї зими, після того як ОККО замерзла і мені на двох в Тернополі не змогли заправити, довелося заправитися на Укрнафті - тепер їй не зраджую, хоч присадку вже почав знову додавати. А на ОККО - тільки за хот-догом
Але заправляюсь на одній і тіж - вона зразу за ОККО на Східному по обїзній або в районі, якщо їду до батьків.
На ВОГ - зразу різко зростає розхід до 8 л. - ну точно 100 % що недоливають, пробував на тій що біля авторинку в Березовиці, заправлятися деякий час тепер проїжаю мимо.
Головне щоб не з паравоза якогось а так вона всюди одинакова. _________________ Машина - як жінка, подобається одні, а їздять на інших!
укр нафта +1 шо бензин шо дизель все супер, минулорычну зиму з дизелем пережив на укрнафті , після того як "окко"вська соляра замерзла у паливному фільтрі
Я заправляю найчастіше окко і деколи шел або вог притензій немає і минулої зими нічого не замерзало,укрнафті з непонятних причин чомусь не довіряю ,розхід завжди на зиму збільшується.
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.11.2012 Сообщения: 19 Откуда: Івано-Франківськ
Добавлено: Пн Ноя 19, 2012 19:39 Заголовок сообщения: Re: Хто заправляє на Авіас і Укрнафта, які враження?
Freedom писал(а):
Цікавить хто заправляє 2,0 жтд і хді на цих заправках? як поводить себе паливна і форси (може в когось є досвід)?
Раз заправив на укртатнафті форсунка застукала!
Більше не резикую і заправляю на вог
Хоча мені один знайомий казав що зимою велика к-ть заправляється на укрнафті....
Самого цікавить де краща дизелька??
Саме найгірше для мене, це коли з паливною або форсунками почнуться проблеми,а щоб окко чи там вог не замерзала можна антигель добавити,хоча більше я чув від людей саме від дешевої соляри починаються проблеми з двигуном. Це особисто моя думка .
Напевне краще запитати на якій білоруські заправці він заправлявся ,знаючи марку заправки можна запитати про якість дизеля на білоруських форумах в водіїв,а тоді робити якісь висновки.
По поводу солярки... ездят сотрудники, подливают какую-то присадку и все в норме. В основном народ жалуется. Особенно те, которые заправлялись перед этим в других местах... или вообще заправляются в разных. Те, кто заправляются регулярно, как ни странно проблем не имеют. Знакомый, который держит дизельный сервис, заправляется на шеле. За ОККО и ВОГ говорит, что солярка на порядок хуже, иногда даже хуже чем на УН. Хотя к нему лично притягивали спринтер с шеловской заправки, чувак потом даже суд выиграл.
По бензину... сам езжу... проблем нет. Некоторые говорят, что расход больше. Я когда то экспериментировал разницы не увидел ни с шелом ни с вогом ни с лукойлом ни с окко. Единственное что на окко мотор калатает и подрывает чуть лучше. Как на фиате замечал так и на каддике.
По газу... На шеле меньше расход, чем на УН. Едет так же. Лукойл вообще не отличается, а вот окко... расход такой же, но отличие по тапку между бензином и газом практически не заметно.
Колобок
так і я мав 1,9 2004, ляв тільки укрнафта, зимо добавляв антігель... - 33 а я катаюсь ,і ніразу мені не замерзла.... і дешевша.... так я на 1,9 д і не боявся ляти, а ось на жтд трохи напряжно, а вдруг капут... ну нічого поживем побачимо...
пишіть далі свої відгукиі і досвід...
...стараюсь как можно дальше объехать заправки с Кременьчугской солярой.
по выезде с Белгорода искал заправку дабы заправиться на Украину и увидел одну, народууу - никого нет, поинтересовался у кассиршы кто последний , ну и разговорились, оказывается, соляра с Кременьчуга и очереди там никогда не бывает...
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме