Добавлено: Пн Окт 08, 2012 01:15 Заголовок сообщения: питання по колонкам
отже в наявності doblo 2005 року з такими картами дверей хочу поставити в двері колонки але незнаю яких розмірів потрібні колонки та якої глубини і які можуть виникнути проблеми при інсталяції акустики(хочу ставити компонентну) і ще хотів би ззаду поставити але незнаю кудою краще проводити кабеля та й взагалі як їх там протягувати))) і як краще зробити? врізати динаміки в маленькі карти ззаду в багажнику чи робити якись короб під них на арках... якщо хтось з таким стикався буду радий якщо поділетесь інфою.Дякую.
1) Компонентна музика в штатні місця - це збочення Грати буде в 5ту точку, задоволення від прослуховування нуль! Краще робити подіуми
2) В штатне місце в дверцях влізе лише дууже тонкий динамік, іто не кожен - треба приміряти.
3) Провода проводити під пластиковими накладками на пороги.
4) В багажнику динаміки колись ставив в тих в маленьких вентиляційних картах. Грало нормально.
от блін...прийдеться вчитись робити подіуми а так хотілось в штатні місця шоб не махатись але масаж в 5 точку ніфіга не "возбуждає"...і так саб файно масажує... ехххх розстроїв ти мене Йожег...
Йожег а ти шо прямо по обшивці на картах і ліпив подіуми??? і взагалі можеш якось в деталях прото розказати бо в тебе на фотках файно видно як то зроблено але яким чином не написано...
На стійках все зрозуміло і не потрібн оніяких додаткових кріплень - динаміки там легкі, басу/тиску ніякого не створюють, тому добре сидять на самому лише скловолокні. Подіуми на дверях починав робити з кільця фанери 12мм чи 15мм, яке прикрутив до карти маленькими саморізами, потім придав форми за допомогою шпаклівки, і обтягнув шкірою. Потім розширив отвір в дверях, щоб динамік помістився, і після всіх примірок прикрутив подіум великими, довгими саморізами, прямо до дверки, і тоді вже динаміки прикрутив до подіума. _________________ Йожег сцуко лічнасть!
а можна форму придати наприклад монтажною піною? і ше хотів спитати, там на одному фото виглядає так ніби там шпаклівка нанесена прямо по тканині(голубій) на карті? чи все таки здирав стару обшивку?
п.с. я так глянув на ту карту... аж не віриться шо там може поміститись динамік розміром 16,5см)))))))))
На рахунок піни не знаю, мабуть можна, але мені здається, що монтажна піна потріскає/пооблітає від сильного "бумц-бумц-бумц"
І так, шпаклівка нанесена на обшивку, але перед тим, на фото не видно, як наносити шпаклівку, тканина обмазувалась клеєм для скловолокна - мабуть для того, щоб добре сиділа, я точно не знаю, але знаючі люди сказали так зробити _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Роби що хочеш В мене по верх синьої обдертої обшивки була наклеєна інша, під колір салону, через два роки, після обшивки салону, я почав робити музику, обдер сіру (на той момент вже стару) обшивку, і поверх затасканої синьої робив. Якщо ж робити відразу на пластик, то карта вийде тверда _________________ Йожег сцуко лічнасть!
сьогодні поміняв силові кабеля на + и -, замість "кака" кабелів з наборчика містері поставив норм кабеля десь завтовшки як великий палець, здається + 10 квадратів а - 15 і кинув норм кабель з усілка на саб замість ШВВП 2х0,75)))))))))) як включив то офігів саб в 2 рази сильніше давити почав, двері чуть не видавило))) так шо похоже завтра поїду за шумкою
Ну вот нарешті майже закінчив інсталяцію музики в своїй машині... і так що ми маємо, голова pioneer mvh-1400(недовго їй залишилось кататись в машині) за фронт відповідають комлект 2х полосої акустики Power Acoustik COLORADO CL-620HP і доповнюють їх купольні серединки серединки Ivolga CS 2.5 MID(за що велике дякую Йожику) а ззаду в нас стоїть саб Dragster deh-221(4йбандпасс) все це грає від 4х канального підсилювача ICON APR-4055 та 2х канального CALCELL BST 100.2
В чём может быть прикол:
Магнитола роботала идеально на 4 динамика (2 зад и 2 перёд). И при выключаном двигателе.
Когда поставил люксовые карты и подключил еще 2 динамика к передним то она теперь время от времени выключается и сама включается (особенно когда додаёш звук). А когда машина заглушена и решил включить магнитолу то постоянно сама перезапускается.
Она розсчитана на 4 динамика но может можно как-то решить проблемку? _________________ +380637340730
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме